Ο εκνευρισμός του Μανώλη, το δώρο στον Ζαχίρ και η αποχώρηση στο MasterChef

Ο εκνευρισμός του Μανώλη, το δώρο στον Ζαχίρ και η αποχώρηση στο MasterChef

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ημέρα αποχώρησης η χθεσινή στο MasterChef και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ίντριγκες από το παιχνίδι.

Η μπλε ομάδα έχασε στην ομαδική δοκιμασία με 40 ψήφους διαφορά και έτσι έπρεπε να ψηφίσουν ποιους παίκτες θα βγάλουνε στον τάκο.

Η κόκκινη ομάδα ανέμελη ταξίδεψε στην Ρώμη, αφήνοντας όμως πίσω της τον Ζαχίρ που δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω κάποιον προβλημάτων με τα χαρτιά του.

Οι συμπαίκτες του φρόντισαν για εκείνον φέρνοντας δύο μπλούζες, αλλά και ένα γράμμα από την παραμονή τους στη Ρώμη.

«Και μόνο που με σκεφτήκανε είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα. Μου γράψανε κι ένα ωραίο γράμμα», είπε συγκινημένος ο Ζαχίρ, ο οποίος αμέσως ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του.

Η μπλε ομάδα λοιπόν έβγαλε υποψήφιους τον Μανώλη και την Άλκηστις, γεγονός που εκνεύρισε τον Μανώλη καθώς θεωρούσε πως είχε μια απλά άτυχη στιγμή.

Οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν κουνέλι στιφάδο σε brioche από τον Νίκο Θωμά. Τελικά η Άλκηστις δεν τα κατάφερε και ήταν αυτή η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η παίκτρια κατά την αποχώρηση της άφησε ένα γράμμα για τους συμπαίκτες της.

Το δέκα το καλό, στρατιώτες μου κάπου εδώ φτάνει το τέλος για εμένα στο MasterChef. Θέλω να το δείτε σαν μια εμπειρία και να ζωγραφίσετε στα πιάτα σας. Ότι είπαμε νερό και αλάτι ενώ δεν παρέλειψε να πει πως θέλει την Ιωάννα να κερδίσει το παιχνίδι.