Τα πρώτα λόγια της Κουτσελίνη μετά την τριήμερη διακοπή της εκπομπής της

Τα πρώτα λόγια της Κουτσελίνη μετά την τριήμερη διακοπή της εκπομπής της

Οι μπηχτές και ο φύλακας - άγγελος της παρουσιάστριας

Φανερά χαρούμενη βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από τρεις μέρες.
Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο με απόφαση του ανάγκασε τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» να «κοπούν» για τρεις μέρες ενώ επέβαλε και πρόστιμο στο Star, ύψους 100.000 ευρώ στη Νέα Τηλεόραση ΑΕ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του καναλιού για τον τρόπο με τον οποίο προβλήθηκε το θέμα της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Το ΕΣΡ δεν άλλαξε γνώμη ούτε με την παρέμβαση του πατέρα της Ελένης, Ιωάννη Τοπαλούδη μέσω επιστολής.

Σήμερα, μετά από τρεις μέρες, η Ζήνα Κουτσελίνη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά δεν έλειψαν και οι... μπηχτές.

«Καλό καλό μεσημέρι. Είμαστε και πάλι εδώ. Να σας πω ότι τις προηγούμενες μέρες ήμουν στο σπίτι μου και έβγαινα με αυτή την κίνηση και περίμενα τον κυρ Νίκο να με χειροκροτήσει. Είτε είμαι εδώ κυρ Νίκο, πρέπει να είσαι απέξω, φύλακας άγγελος.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να βγει ένα τρέιλερ της εκπομπής. Δεν είχε προβλεπτεί ότι για 3 ημέρες θα ήμασταν απών από τους τηλεοπτικούς δέκτες, όμως, ήμασταν παρόντες κι ας ήμασταν απώντες. Και ο νοών νοείτω. Κάναμε ρεπορτάζ, θα σας τα δείξουμε σιγά σιγά όλα. Δεν θα σταματήσουμε να σας λέμε αλήθειες. Σήμερα είχαμε σκοπό να σας δείξουμε πώς φυτεύεται ο σπόρος της αλήθειας», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: