«Τρελάθηκε» ο Μουτσινάς με τα ελληνικά των παικτών του Power of Love

«Τρελάθηκε» ο Μουτσινάς με τα ελληνικά των παικτών του Power of Love

«Ξυπνάει μέσα μου ο γέρος!»

Οι παίκτες του Power of Love αρκετές φορές έχουν δώσει... υλικό στον Νίκο Μουτσινά για να σχολιάσει και να προβάλει στην εκπομπή του, Για την Παρέα η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Open.

Το απόσπασμα όμως που «έπαιξε» ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε. Ένα από τα ζευγάρια του Power of Love, καθισμένα πλάτη – πλάτη δέχονται τις ερωτήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου και γράφουν τις απαντήσεις τους στον πίνακα που κρατάνε στα χέρια τους.

«Αν ο έρωτας ήταν αίσθηση θα ήταν όσφρηση ή αφή;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου και η νεαρή παίκτρια του σπιτιού της αγάπης έγραψε την απάντηση της, «ΑΦΟΙ».

«Έρωτας είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένος ή να κάνεις τον άλλον;» συνέχισε η παρουσιάστρια. «ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ» απάντησε ο παίκτης.

Ο Νίκος Μουτσινάς μετά την πρώτη του αντίδραση σχολίασε: «Ωραίο ζευγάρι!» και συνέχισε να σχολιάζει προσφέροντας απίστευτο γέλιο στο κοινό που βρισκόταν ζωντανά στο στούντιο.

«Ξυπνάει μέσα μου ο γέρος. Δεν γίνεται να μην ξέρουμε δυο τρία βασικά. Δεν γίνεται!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα από το 11.43 και μετά, στο βίντεο που ακολουθεί: