Η κίνηση τακτικής του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διαψεύσει φήμες και να ανεβάσει την τηλεθέαση

Η κίνηση τακτικής του Ατζούν Ιλιτζαλί για να διαψεύσει φήμες και να ανεβάσει την τηλεθέαση

Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού στα όσα ακούγονται

Το Survivor είναι ένα από τα προγράμματα που ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμπιστεύεται και θεωρεί «δυνατό» τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Τουρκία όπου προβάλλεται επί δέκα χρόνια συνεχόμενα.

Φέτος όμως, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό το οποίο του γύρισε την πλάτη και έδειξε την προτίμηση του σε άλλα προγράμματα με αποτέλεσμα η κατάταξη του στον πίνακα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως, δεν πρόκειται να αφήσει το πρόγραμμα στην... μοίρα του και γι’αυτό τον λόγο κάνει... τονωτικές ενέσεις στο παιχνίδι.

Μετά την είσοδο των νέων παικτών, τόσο στην ελληνική ομάδα όσο και στην τούρκικη, ο παραγωγός ξεκίνησε να προσφέρει μεγάλα δώρα στους διαγωνιζόμενους. Μετά την ανακοίνωση του ταξιδιού σε όλες τις γυναίκες του Survivor με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας μετά το τέλος του παιχνιδιού, ήρθε η σειρά μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού και ενός αυτοκινήτου.

Στους προηγούμενους κύκλους του Survivor, οι παίκτες διαγωνιζόντουσαν για τα «μεγάλα» και ακριβά δώρα συνήθως στη μέση του παιχνιδιού.

Αυτό δεν ίσχυσε φέτος και τα δώρα ξεκίνησαν να δίνονται μόλις ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Όμως, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε κάτι ακόμη το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κίνηση πανικού μέσω της οποίας προσπαθεί να διαψεύσει τις φήμες περί «κοψίματος» του Survivor, που έχουν «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα, αλλά και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παραγωγός ενημέρωσε τους παίκτες πως από αυτή την εβδομάδα και για δέκα συνεχόμενες εβδομάδες (με αυτόν τον τρόπο θέλησε να περάσει πως το πρόγραμμα δεν κόβεται και συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τον Ιούνιο) θα δοθούν ως έπαθλα δέκα αυτοκίνητα στους παίκτες του Survivor!

Όπως ήταν αναμενόμενο, Έλληνες και Τούρκοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αφού οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους θα φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο με ένα αυτοκίνητο ενώ αν σταθούν τυχεροί, μπορεί και με δυο.

Το μόνο που μένει να δει ο παραγωγός, είναι αν οι πολυέξοδες αυτές κινήσεις του θα αποδώσουν και θα ανεβάσουν το πρόγραμμα στον πίνακα της τηλεθέασης.