Έτοιμοι να… κονταροχτυπηθούν, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Έτοιμοι να… κονταροχτυπηθούν, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού

Ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια τηλεοπτική ζώνη

Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού, πριν από πέντε χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν ένα τέλος στον γάμο τους ο οποίος διήρκησε 18 ολόκληρα χρόνια. Το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του, την περίοδο μάλιστα που παρουσίαζαν παρέα στο Mega Channel την πρωινή εκπομπή του καναλιού.

Πέντε χρόνια μετά, και οι δυο τους όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να... κονταροχτυπηθούν στην τηλεοπτική αρένα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου για λογαριασμό του Open και μέσα από την εκπομπή του «Όλα Λάθος» ανεβάζει το κέφι των τηλεθεατών.

Η Τζένη Μπαλατσινού από την άλλη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα βγει στον «αέρα» του Ant1 με νέα εκπομπή που θα έχει τον τίτλο «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη». Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρεμιέρα της εκπομπής της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Απριλίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Για την Παρέα» έδωσε ωστόσο μια ακόμη πληροφορία για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Τζένης Μπαλατσινού. Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Τζένη και Πέτρος θα βρεθούν αντιμέτωποι καθώς οι εκπομπή τους θα παίζουν στην ίδια ζώνη.

«Η Τζένη Μπαλατσινού λένε ότι θα ξεκινήσει εκπομπή τα σαββατοκύριακα με τίτλο «Εκπαιδεύοντας τη Τζένη», με θέμα διάφορες αποστολές να φέρει εις πέρας. Πρέπει συνεχώς να κάνει πράγματα. Επίσης, αυτό που μάθαμε είναι ότι θα παίζει μάλλον απέναντι από το «Όλα λάθος». Όλο λάθος...», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.