Τα πειράγματα του Ατζούν, το τεράστιο έπαθλο του Survivor και τα νεύρα του Τόνι

Τα πειράγματα του Ατζούν, το τεράστιο έπαθλο του Survivor και τα νεύρα του Τόνι

Οι ανακοινώσεις του Ατζούν που έφεραν χαμόγελα και ενθουσιασμό στον Άγιο Δομίνικο

Ο χθεσινός αγώνας επάθλου του Survivor εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Η κιμαδόπιτα με το κέικ ήταν το φαγητό που ήθελαν και οι δυο ομάδες να απολαύσουν. Η ελληνική ομάδα όμως το ήθελε λίγο περισσότερο, αφού από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και χθες είχαν κερδίσει μόνο ένα έπαθλο φαγητού και όπως χαρακτηριστικά ο Τόνι: «Εδώ και ενάμιση μήνα είμαστε αφάγωτοι!».

Ο αγώνας τελείωσε με σκορ 10-9 υπέρ της Ελλάδας και οι παίκτες ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η Σουντέ δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της για την ήττα, καθώς ήταν αυτή που διαγωνιζόταν στην τελευταία κούρσα με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές στους συμπαίκτες της.

Στο δεύτερο αγώνισμα της μέρας, με έπαθλο κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές, η νίκη πήγε πάλι στην ελληνική ομάδα. Όμως και αυτός ο αγώνας του Survivor Ελλάδα – Τουρκία μετατράπηκε σε ντέρμπι.  Το αγώνισμα ήταν συνεργασίας με το σκορ να έχει διαμορφωθεί στο 9-9. Στο τελευταίο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα αντιμετώπισε στον τελικό στόχο τη Σουντέ και πήρε τη νίκη, σηκώνοντας το σημαιάκι για κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα, με τους Έλληνες παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα ενώ η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα δεν πίστευε αυτό που κατάφερε.

Στον στίβο μάχης όμως υπήρξε και ένας τραυματισμός, αυτός του Κυριάκου Πελεκάνου ο οποίος δεν υπολόγισε καλά το εμπόδιο που είχε μπροστά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και να πέσει στο έδαφος ζαλισμένος. Ο αγώνας δεν σταμάτησε καθώς ο παίκτης δεν ήθελε να κόψει τη φόρα του συμπαίκτη του και δεν παραπονέθηκε καθόλου. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν στο πλευρό του να βεβαιωθούν ότι είναι καλά και τον έβγαλαν εκτός στίβου.

Στο τέλος του αγώνα, ο Τόνι κάνοντας δηλώσεις στον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, εξέφρασε την ενόχληση του για τους συμπαίκτες του τονίζοντας ότι νιώθει μόνος και ανέφερε πώς δεν πανηγύρισαν όταν κέρδισε το αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας.

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τους Τούρκους παίκτες, καθώς ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Ατακάν θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει, γιατί ψηφίστηκε από τους περισσότερους παίκτες και επειδή το μεγαλύτερο διάστημα είναι τραυματίας, το κοινό της Τουρκίας αποφάσισε την αποχώρηση του Χακάν με τους Ατακάν και Μπόρα να παραμένουν στο παιχνίδι.

Οι Τούρκοι παίκτες του Survivor, μόλις άκουσαν το αποτέλεσμα έμειναν με το στόμα ανοικτό. «Είχα πολλά πράγματα να προσφέρω ακόμα. Πιστεύω ότι αποχωρώ πρόωρα. Απέκτησα πολύ όμορφες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα τέλος αλλά και η αρχή για πολλά άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει ηλικία στην οποία σταματάς να μαθαίνεις, έμαθα πολλά πράγματα εδώ. Γνώρισα πολύ όμορφους ανθρώπους. Εάν έκανα κάτι σε κάποιον, να με συγχωρέσει. Έχω να πω δυο λόγια στην Μπουσρά. Με ψήφισε γιατί πίστευε ότι δεν θα φύγω. Εν τέλει σήμερα αποχώρησα. Την αφήνω αντιμέτωπη με τις τύψεις της και την ομάδα. Ας έχει καλή τύχη», είπε ο Χακάν και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Μια έκπληξη περίμενε τις δυο ομάδες και αυτή διατυπώθηκε από το στόμα της Κατερίνας Δαλάκα η οποία ζήτησε από την παραγωγή να πάρει την αντίπαλο της Σαμπριέ στην ομάδα της προκαλώντας τα πειράγματα του Ατζούν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όμως έκανε και μια ανακοίνωση στους παίκτες του Survivor και εκείνοι δεν πίστευαν στην τύχη τους. Ο Τούρκος παραγωγός τους ενημέρωσε πως θα δοθούν δέκα αυτοκίνητα ως έπαθλα σε αγωνίσματα και συγκεκριμένα οι παίκτες του Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα και θα κερδίζουν από ένα, ενώ συνολικά θα δοθούν δέκα.