Η συγγνώμη του Τόνι, η τούρκικη παροιμία του Χικμέτ και το μεγάλο έπαθλο

Η συγγνώμη του Τόνι, η τούρκικη παροιμία του Χικμέτ και το μεγάλο έπαθλο

Γεμάτο ένταση και ανατροπές το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Η ψηφοφορία «άναψε» φωτιές στην τούρκικη παραλία του Άγιου Δομίνικου. Οι Τούρκοι παίκτες του Survivor συζητούσαν τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και τα αίματα... άναψαν με αποτέλεσμα όλοι να τσακωθούν με όλους.

Η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει όταν Ατακάν και Μπόρα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. «Είσαι γελοίος», «έχεις κατάμαυρη ψυχή και αυτό θα φανεί όταν βγεις από δω» ήταν μόνο μερικές από τις εκφράσεις που ειπώθηκαν από τη μεριά του Ατακάν προς τον συμπαίκτη του ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να γελά ειρωνικά.

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, μεταφέρθηκαν στην παραλία για να ενημερωθούν για τον στίβο μάχης αλλά και το έπαθλο τους. Εκεί, και οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωποι με μια... δυσάρεστη έκπληξη. Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, είπαν στις ομάδες τους πως είναι σίγουροι ότι θα χάσουν «κόβοντας» τους τα «φτερά». Τόσο η ελληνική ομάδα όσο και η τούρκικη δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Οι δυο παρουσιαστές έκαναν πλάκα και πείραζαν τους παίκτες οι οποίοι όμως τρόμαξαν με τα όσα άκουγαν.

Ο τρόμος έγινε γρήγορα ενθουσιασμός, όταν ενημερώθηκαν για το μεγάλο έπαθλο που τους περίμενε και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο.

Τους παίκτες όμως περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Για πρώτη φορά στο Survivor, οι δυο ομάδες ανακατεύτηκαν και έγιναν μεικτές. Μετά από κλήρωση, η Δήμητρα και η Σαμπριέ, ήταν αυτές που θα επέλεγαν τους συμπαίκτες τους ώστε να φτιάξουν από μια καινούργια ομάδα η οποία αποτελείτο τόσο από Τούρκους όσο και από Έλληνες.

Νικήτρια ομάδα, αναδείχθηκε αυτή της Δήμητρας καθώς οι παίκτες που επέλεξε για την ομάδα της βρήκαν πιο γρήγορα τον στόχο όπου και κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Δήμητρας, στη συνέχεια έπαιξε ένα παιχνίδι τύχης το οποίο ανέδειξε και το μεγάλο νικητή του αυτοκινήτου.

Οι έντεκα παίκτες, διαγωνίστηκαν στην επόμενη φάση για το έπαθλο και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με το μαύρο – άσπρο. Στον τελικό έφτασαν οι Τόνι Σταυράτης και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Το αυτοκίνητο τελικά κέρδισε ο Τόνι με 5-3 ενάντια στον Παναγιώτη.

Αξιοσημείωτο του χθεσινού επεισοδίου, είναι πως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ο Τόνι ζήτησε συγγνώμη από τον Χικμέτ για τα όσα είχαν ειπωθεί μεταξύ τους. «Αν κάποιος κάνει ένα βήμα προς τα μας, εμείς κάνουμε δυο» είπε ο Χικμέτ ο οποίος ζήτησε και αυτός συγγνώμη με τη σειρά του από τον Τόνι και τον πλησίασε για να τον αγκαλιάσει. Τόνι και Χικμέτ, μετά από τις επιλογές της Δήμητρα, βρέθηκαν να είναι συμπαίκτες. Στο τέλος του αγωνίσματος τους παρότρυνε να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους καθώς όπως είπε, είναι κρίμα να μην μιλάνε ενώ δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Και έτσι και έγινε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Σάκη Τανιμανίδη.