Οι φόβοι της Σαμπριέ, τα μούτρα του Χικμέτ και οι υποψήφιοι στο Survivor

Οι φόβοι της Σαμπριέ, τα μούτρα του Χικμέτ και οι υποψήφιοι στο Survivor

Οι Τούρκοι που έχασαν για λίγο την ασυλία από την ελληνική ομάδα έπρεπε να διαλέξουν τρεις υποψήφιους

Το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας είχαμε στο χθεσινό Survivor και στο συμβούλιο του νησιού έγινε ο κακός χαμός. Οι Έλληνες κατάφεραν να πάρουν την ασυλία γεγονός που όπως φάνηκε δεν άρεσε καθόλου στην τούρκικη ομάδα.

Την ώρα του αγωνίσματος είδαμε πολλά, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οι φόβοι της Σαμπριέ στο αγώνισμα. Το αγώνισμα είχε να κάνει με το νερό, κάτι που η Τουρκάλα παίκτρια δείχνει να φοβάται. Η ίδια «πάγωσε» και δεν μπορούσε να κάνει βήμα.

Η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθούσε να την πείσει πως είναι ακίνδυνο και μπορεί να τρέξει, ωστόσο εκείνη συνέχισε να φοβάται. Εν τέλει η Τουρκάλα παίκτρια πήδηξε από χαμηλότερο σημείο ουρλιάζοντας καθώς έπεφτε στο νερό.

Στο συμβούλιο έγινε ο κακός χαμός, με τον γνωστό αντιδραστικό Χικμέτ να μη μιλάει στην ελληνική ομάδα. Η κόντρα του με τον Τίμο τον οδήγησε στην απόφαση να μην μιλάει σε κανέναν από την ελληνική ομάδα. «Εγώ θέλω να απαντήσω με τον δικό μου τρόπο. Δηλαδή, μόνο στα αγωνίσματα. Από εδώ και πέρα θα τους απαντώ μόνο στα αγωνίσματα. Ξέρω ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό. Αλλά εγώ είπα κάτι στο συμβούλιο και θέλω να τηρώ τον λόγο μου. Ο Τόνι είπε ότι αυτό που κάνω εγώ δεν το κάνει ούτε ο δεκάχρονος ανιψιός του. Κι εγώ έχω ανιψιούς πέντε – έξι χρονών. Ούτε αυτοί κάνουν όπως ο Τόνι που τσακώνεται συνέχεια. Αυτό το άτομο που δημιουργεί συνέχεια εντάσεις στην ομάδα του, δεν μπορεί να μου λέει ότι ούτε τα ανίψια του δεν κάνουν σαν εμένα. Αν έβαζες τα ανίψια μου κάπου με δέκα άτομα, δεν θα έκαναν σαν τον Τόνι. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Μόνο στα παιχνίδια θέλω να μιλάω, με τον δικό μου τρόπο» είπε ο Τούρκος παίκτης.

Με τον Βασίλη Βασιλικό της ελληνικής ομάδας να απαντάει πως ο Χιμκέτ είχε προκλητική συμπεριφορά στο αγώνισμα καθώς τον κοίταγε και τραγουδούσε.

«Εγώ τραγουδάω πάντα πριν την έναρξη των παιχνιδιών, τα αγαπημένα μου τραγούδια, έτσι παίρνω δύναμη για τα αγωνίσματα. Επίσης, αυτό δεν έχει συμβεί μόνο μια φορά. Κοιταχτήκαμε τουλάχιστον τέσσερις πέντε φορές, πριν το παιχνίδι, ενώ τραγουδούσα. Είμαστε σε ένα αγώνισμα, όσο πιο χαρούμενος φαίνεσαι στον αντίπαλό σου, τόσο πιο πολύ αποσυντονίζεται. Επιπλέον, δεν είμαι αναγκασμένος να μιλήσω με κανέναν, θα μιλήσω με τον δικό μου τρόπο. Αυτά είχα να πω. Όπως είπα, η απάντηση θα δίνετε μόνο στα αγωνίσματα» απάντησε ο Τούρκος αφήνοντας άλαλο των Σάκη Τανιμανίδη που συνέχισε κανονικά την ροή του προγράμματος.

Οι Τούρκοι που έχασαν για λίγο την ασυλία από την ελληνική ομάδα έπρεπε να διαλέξουν τρεις υποψήφιους.
Τελικά έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Ατακάν από την ψηφοφορία. Η Μπουσρά έβγαλε υποψήφιο τον Χακάν και Γιουσούφ τον Μπόρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...