Η στρατηγική της ελληνικής ομάδας και ο νέος παίκτης μετά τον Ογκουνσότο στο Survivor

Η στρατηγική της ελληνικής ομάδας και ο νέος παίκτης μετά τον Ογκουνσότο στο Survivor

Τους ξεσκέπασε ο Παναγιώτης

Ανατροπές και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Πάτρικ Ογκουνσότο είναι γεγονός, ωστόσο δεν ήταν και ο μόνος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι.

Ο Ακούν ανακοίνωσε χθες στο στους παίκτες, πως εκτός από τον Πάτρικ μπαίνει και στο παιχνίδι ένας ακόμη παλιός τους γνώριμος. «Ήρθε ο καινούργιος παίκτης της ελληνικής ομάδας, τώρα ας έρθει και της τουρκικής! Έρχεται ο… Εμρέ! Καλή αρχή Εμρέ. Πέρυσι στο Survivor αποχώρησες νωρίς και σου υποσχέθηκα ότι θα μπεις ξανά στο παιχνίδι. Έχασες και κάποια κιλά. Πώς νιώθεις;»!

«Ναι όντως έχασα αρκετά κιλά… Φαίνεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός. Προπονήθηκα πολύ.. Θέλω να πω κάτι στους αντιπάλους μου Με λένε Εμρέ αλλά με φωνάζουν γορίλα. Είμαι εδώ, χαίρομαι που σας γνωρίζω» είπε ο Εμρέ.

Ο Παναγιώτης από την άλλη ξεσκέπασε την στρατηγική της ελληνικής ομάδας και αποκάλυψε πως θα ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν στον αγώνα ασυλίας.

«Δεν θέλω να πω ποιος και τι είπε, αλλά άκουσα σε πηγαδάκι να λένε πως αν χάσουμε θα με ψηφίσουν! Δε θέλω να αναφέρω το όνομα αλλά εγώ άκουσα το όνομά μου… Σε περίπτωση που χάσουμε την ασυλία θα θέλανε να με ψηφίσουν… Το πρωί που ξύπνησα με ρώτησαν κάποιοι για το πόδι μου και ευτυχώς δόξα τον Θεό είμαι καλά… ενώ δεν είχαν ασχοληθεί μαζί μου αν είμαι καλά τις προηγούμενες μέρες, σήμερα ρωτούσαν αν είμαι καλά…» είπε ο Παναγιώτης.