Oι τσακωμοί, οι γκρίνιες και ο πρώτος υποψήφιος στο MasterChef

Oι τσακωμοί, οι γκρίνιες και ο πρώτος υποψήφιος στο MasterChef

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής

Χαμός έγινε και χθες στο ριάλιτι μαγειρικής, μιας και οι τσακωμοί και οι εντάσεις δεν λείπουν φέτος από το MasterChef.

Η ομαδική δοκιμασία στο 2o Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού, ανέδειξε νικήτρια την κόκκινη ομάδα. Την ώρα που ανακοίνωναν το αποτέλεσμα ο Τάσος, εξέφρασε το «παράπονο» του, ότι η κόκκινη ομάδα κέρδισε επειδή είχε περισσότερες γυναίκες.

«Μπράβο ρε ζουζούνια», σχολίασε, ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τους κριτές τι σκέφτεται τώρα για το τι σκέφτεται που ξέρει το αποτέλεσμα, ξεδίπλωσε τη σκέψη του:

«Θα σας πω τώρα την αλήθεια. Όταν έχουν τρεις κοπέλες και πάμε σε ένα στρατώνα μέσα, σε τόσους φαντάρους. Χωρίς να υποτιμώ. Τα παιδιά μαγείρεψαν καλά, εννοείται, απλά είχαμε και την Ασημίνα δίπλα και έκανε εκεί τσαχπινιές», ανέφερε ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Το σχόλιο του εξόργισε την Άλκηστις που είπε: «Θα μπορούσε να μην το είχε πει αυτό το πράγμα. Γιατί πρώτον με προσβάλει εμένα σαν γυναίκα. Δηλαδή εντάξει, γυναίκα δεν είχες εσύ στην ομάδα σου; Τι; Επειδή έχω παραπάνω κιλά από τις κοπέλες που είναι εκεί; Ίσα ίσα, είμαι πιο όμορφη από αυτές. Και αληθινή. Γιατί όσοι στρατιώτες και φαντάροι περνούσαν, μιλούσαν, μου λέγαν καλή επιτυχία, πιάναμε κουβέντα, που είμαι, τι κάνω πως με λένε. Αυτά δεν τα παίρνουμε στο σενάριο μας μέσα; Ή τα πετάμε και κρατάμε μόνο το ότι δεν είχε αλάτι το φασολάκι μου;».

Η Άλκηστις δεν ενοχλήθηκε μόνο από το Τάσο όμως, καθώς τσακώθηκε και με την Σπυριδούλα που ως γνωστών δεν τα πάει καλά.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Πόσο μάλλον εγώ που είμαι η μοναδική γυναίκα στην ομάδα. Έχει σχέση γιατί πιστεύω ότι με διάλεξε γιατί γνωρίζει τον τρόπο που δουλεύω.»

«Ότι εμείς δεν κάνουμε! Καμία…» πετάχτηκε και είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη με το γνωστό της ύφος,: «Έλα πλάκα κάνω» προσπάθησε να το μαζέψει.

«Απλά μην πετάγεσαι», απάντησε η Άλκηστις και δήλωσε στη συνέχεια «Δεν κατάλαβα τι μου είπε η Σπυριδούλα, αν και νευρίασα μαζί της. Πιστεύει ότι είναι η επόμενη Ελληνίδα masterchef, πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη, καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Άμα πάμε έτσι, κι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω από όσα πιστεύει εκείνη».

Από την άλλη οι δυο καλύτεροι που διεκδίκησαν την ασυλία, μετά την απόφαση του Τάσου να είναι ο πρώτος υποψήφιος, ήταν ο Πανούλης και ο Χρήστος.

Για ακόμη μια φορά όμως ο Χρήστος δεν έσπασε το σερί του και ήταν αυτός που κέρδισε την ασυλία.