Οι προκλήσεις του Χικμέτ και η εμφάνιση της Μπόμπα στο Survivor

Οι προκλήσεις του Χικμέτ και η εμφάνιση της Μπόμπα στο Survivor

Νεύρα, γέλια και έπαθλο φαγητού στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Με ένταση στην ελληνική καλύβα του Survivor ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο. Μια πρόταση της Αφροδίτης Σκαφίδα ενόχλησε την Ελπίδα, η οποία της το είπε αμέσως.

«Άκουσα κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ, από την Αφροδίτη. Είχαν βγει, την ώρα του ματσαρίσματος, με την Κατερίνα να παίξουν και είπε ότι εμείς, οι δυνατές παίκτριες, επιλέξαμε τις δυνατές τους και αφήνουμε εσάς τις αδύναμες να επιλέξετε τις αδύναμες παίκτριες της αντίπαλης ομάδας. Την κοίταξα, με κοίταξε... της το είπα εκείνη τη στιγμή γιατί δεν με ενοχλούν πολλά πράγματα» είπε η Ελπίδα στην κάμερα της παραγωγής.

Για «παρεξήγηση» έκανε λόγο η Αφροδίτη και ανέφερε πως η συμπαίκτρια της παρεξήγησε τα λεγόμενα της. Το θέμα έγινε θέμα συζήτησης στην καλύβα ανάμεσα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας με τον Σπύρο να αναλαμβάνει το ρόλο του.... πυροσβέστη.

Μετά το τέλος της συζήτησης αυτής, η κάμερα «τσάκωσε» τον Κυριάκο να συζητάει με τον Νίκο Κοσμά καθισμένοι σε απόμερο σημείο ώστε να μην ακούγονται από τους συμπαίκτες τους. «Θα ντρέπονται αλλά θα είναι αργά για να το μαζέψουν. Γι’ αυτό ο Σίμος έφυγε έτσι, με ψηλά το κεφάλι και ήταν αυθεντικός. Δεν έχει να ντραπεί για κάτι που έκανε μέσα στο παιχνίδι. Εδώ υπάρχουν πολλοί που θα έπρεπε να ντρέπονται.» είπε ο Κυριάκος αναφερόμενος στις συμπεριφορές και τους χαρακτήρες ορισμένων συμπαικτών του.

Οι δυο ομάδες του Survivor μεταφέρθηκαν στην παραλία όπου θα διαγωνιζόντουσαν για το έπαθλο φαγητού. Φρούτα, ρεβύθια και φυσικά λάδι ήταν το έπαθλο τους και οι παίκτες μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης.

Η ελληνική ομάδα κόντραρε την τούρκικη, η νίκη όμως τελικά πήγε στους Τούρκους, με τελικό σκορ 8-10, καθώς ήταν αυτοί που «βρήκαν» πιο εύκολα τον τελικό στόχο.

Στον στίβο μάχης όμως υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Τόνι και τον Χικμέτ. Ανάμεσα στους δυο παίκτες υπάρχει κόντρα και η προκλητική κίνηση του Χικμέτ έναντι του Τόνι προκάλεσε ακόμη περισσότερα νεύρα ανάμεσα τους. Ο Τούρκος παίκτης τη στιγμή που πήρε τον πόντο για την ομάδα του πήγε μπροστά στον Τόνι και άρχισε να φωνάζει προκλητικά μπροστά στο πρόσωπο του. Ο Έλληνας παίκτης έγινε έξαλλος ενώ ο Νίκος Κοσμάς «πετάχτηκε» από τον πάγκο και πήγε στον συμπαίκτη του, ώστε να τον απομακρύνει και να τον ηρεμήσει. Ο Hikmet, στη συνέχεια, πήρε την τελευταία νίκη, χαρίζοντας το έπαθλο στην τουρκική ομάδα και ξανά άρχισε να προκαλεί όλους τους Έλληνες. Ο Τόνι, μάλιστα, δεν άντεξε και του είπε: «Είσαι καραγκιόζης».

Η ελληνική ομάδα, μετά το τέλος του αγωνίσματος έπαιξε το παιχνίδι «κουίζ ερωτήσεων». Εκεί όμως τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη καθώς εμφανίστηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την αγαπημένη σύζυγο του στους παίκτες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν. Η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε και στο παιχνίδι, καθώς οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν πόσο μήκος έχει η δεξιά κοτσίδα της, ενώ στη συνέχεια έγινε για λίγο και συμπαρουσιάστρια.