Ακόμη μια ήττα για την Ελληνική ομάδα – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο χορός του Χικμέτ

Ακόμη μια ήττα για την Ελληνική ομάδα – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο χορός του Χικμέτ

Γεμάτο ένταση το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Η Ελληνική ομάδα του Survivor δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί προς όφελος της τους καβγάδες της Τούρκικης ομάδας και γνώρισε ακόμη μια ήττα.

Η Τουρκία επικράτησε με 2-0 στα αγωνίσματα της ασυλίας, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες μπήκαν δυναμικά στον στίβο μάχης και όλα έδειχναν πως είχαν προβάδισμα. Ωστόσο ο στόχος του παιχνιδιού ήταν αυτός που καθόρισε το αποτέλεσμα. Η τουρκική ομάδα ανέκαμψε γρήγορα και ήταν αυτή που κέρδισε την ασυλία της εβδομάδας.

Ο Χικμέτ άρχισε να χορεύει από τη χαρά του και ζήτησε και τις δυο Ελληνίδες φίλες του, Δήμητρα και Αφροδίτη να του χτυπάνε παλαμάκια. Οι παίκτριες δεν του αρνήθηκαν όμως η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες.

Ενδεικτικό ήταν ότι ο Χικμέτ, ένας από τους καλύτερους παίχτες της τουρκικής αποστολής, αρνούνταν να αγωνιστεί έως την τελευταία διαδρομή, λέγοντας ειρωνικά πως χρειάζεται πρώτα την άδεια ορισμένων συμπαιχτών του, τους οποίους κατηγορεί ότι έχουν συγκροτήσει κλίκα. Τελικά ο Χικμέτ αγωνίστηκε και «σφράγισε» τον αγώνα με εύκολη νίκη.

Η Αφροδίτη, την ώρα του αγώνα συνόδευσε την Σαμπριέ μέχρι την κορυφή της τσουλήθρας καθώς η Τουρκάλα παίκτρια φοβάται τα αγωνίσματα με νερό και ύψος. Η Ελληνίδα παίκτρια ανέλαβε να την εμψυχώσει.

Η ελληνική ομάδα του Survivor κλήθηκε να διαγωνιστεί για τις δυο ατομικές ασυλίες. Αφροδίτη Σκαφιδά και Βασίλης Βασιλικός κατάφεραν να πάρουν το τοτέμ της ασυλίας και να δώσουν δυο συμπαίκτες τους ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Τόνι Σταυράτης βγήκε υποψήφιος μέσα από την κάλπη, ενώ οι Βασιλικός και Σκαφίδα, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενους τους Σπύρο Γουρδούπη και Βασίλη Σίμο.

Στην παραλία της τούρκικης ομάδας τα νεύρα είναι πολλά και οι καβγάδες έντονες. Η Σαμπριέ νιώθει ότι οι συμπαίκτες της μιλάνε συνέχεια για εκείνη πίσω από την πλάτη της και δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά στην Σεντά την οποία κατηγόρησε ότι είναι ίδια η αδερφή της.