Όλος ο άγριος καβγάς του Survivor – Τι συνέβη ανάμεσα στον Τόνι και τους συμπαίκτες του

Όλος ο άγριος καβγάς του Survivor – Τι συνέβη ανάμεσα στον Τόνι και τους συμπαίκτες του

Δείτε όσα δεν έδειξε το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Υλικό από τον άγριο καβγά που διαδραματίστηκε στην ελληνική καλύβα του Survivor, προβλήθηκε στο Survivor Πανόραμα.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έδωσε την πάσα και οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σκηνές που δεν είχαν προβληθεί στο επεισόδιο.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας του Survivor κατηγορούν τον Τόνι για διπροσωπία και πως πάει και... «γλύφει» παίκτριες προκειμένου να κερδίσει την συμπάθεια τους ώστε να μην τον ψηφίσουν εν όψει της ψηφοφορίας αποχώρησης, και ας έχει τσακωθεί ή έχει εκφραστεί άσχημα για κάποιες από αυτές.

Ο καβγάς ξεκίνησε ανάμεσα στον Βασίλη Σίμο και τον Τόνι με τον πρώτο να φωνάζει στον συμπαίκτη του πως είναι «κωλοτούμπας» και πως δεν είναι «αρσενικός παντελονάτος».

Στη συνέχεια, στον καβγά μπήκε και ο Βασίλης Βασιλικός ο οποίος κατηγορήθηκε από τον συμπαίκτη του πώς έδωσε 100 ευρώ για να φάει μια πατάτα και τον χαρακτήρισε «βουτυρομπεμπέ». Ο Βασίλης έπιασε από την μπλούζα τον Τόνι, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και οι δυο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. «Αν με ξανακουμπήσεις θα σου σπάσω τα σαγόνια» είπε ο Τόνι σε έξαλλη κατάσταση ενώ ο Νίκος και ο Κυριάκος επενέβησαν άμεσα για να χωρίσουν τους παίκτες.

Ο Βασίλης Βασιλικός μιλώντας στην κάμερα του Survivor χαρακτήρισε τον Τόνι ως ύπουλο και πώς μιλάει συνέχεια για το εγώ του.

Από την άλλη, ο Τόνι αναρωτήθηκε: «Δεν μπορώ να καταλάβω την αντίδραση του Σίμου. Μέχρι εχθές ερχόταν και μου έλεγε ότι είμαι ντόμπρος κλπ. Μέσα σε 24 ώρες τι άλλαξε; Άρα ποιος είναι ο διπρόσωπος τελικά; Τόσες μέρες γιατί τα κρατούσε μέσα του; Άρα ποιος είναι ο διπρόσωπος τελικά; Εγώ ή ο Σίμος;».

Στον καβγά όμως μπήκε και ο Παναγιώτης, ο οποίος προσπάθησε να συνετίσει τους συμπαίκτες του προτείνοντας τους να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους. Αυτό όμως προκάλεσε νέο ξέσπασμα του Τόνι.

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα που ακολουθεί: