Η πρόκληση της Σαμπριέ στην Ελπίδα, το ταξίδι έκπληξη στο Μαϊάμι και η αποχώρηση

Η πρόκληση της Σαμπριέ στην Ελπίδα, το ταξίδι έκπληξη στο Μαϊάμι και η αποχώρηση

Μεγάλος ο εκνευρισμός και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ένας μήνας έχει περάσει από το πρώτο επεισόδιο του Survivor 3 και οι παίκτες ήδη έχουν αρχίσει και εκνευρίζονται. Οι κακουχίες, η πείνα και οι σκληροί στίβοι μάχης έχουν δυσκολέψει αρκετά τους παίκτες των δυο ομάδων που διαγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης, Έλληνες και Τούρκοι ήρθαν αντιμέτωποι ώστε να διεκδικήσουν μια μερίδα κοτόπουλο με ρύζι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης όμως τους επεφύλασσε ακόμη μια έκπληξη. Συγκεκριμένα είπε ότι - με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) - όλες οι γυναίκες του Survivor θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι για 7 ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του φετινού reality επιβίωσης και όλες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Πριν από αυτό όμως, οι Έλληνες παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, διαγωνίστηκαν μεταξύ τους για το έπαθλο επικοινωνίας.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Τόνι και η Αφροδίτη και επέλεξαν να πάρουν μαζί τους τον Παναγιώτη, τον Βασίλη, τη Δήμητρα και την Κατερίνα Δαλάκα. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας οι 3 άνδρες ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και λύγισαν ξεσπώντας σε κλάματα. Ο Τόνι μίλησε με την σύντροφό του και οι Βασιλικός, Παναγιώτης με τις φίλες τους.

Οι παίκτες στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην παραλία για να συναντήσουν τους αντιπάλους τους και να δουν τον στίβο μάχης που θα διαγωνιστούν. Ένας ιδιαίτερος στίβος που απαιτούσε συνεργασία και μυική δύναμη καθώς οι παίκτες έπρεπε να αντέξουν και να κρατήσουν για ώρα το βάρος ενός μηχανισμού με τα χέρια τους όσο οι αντίπαλοι το γέμιζαν με βαρίδια.

Η Σαμπριέ παίζοντας με την Ελπίδα φάνηκε αρκετά προκλητική. Ενώ οι δυο κοπέλες είχαν πάρει θέση στον μηχανισμό και το αγώνισμα είχε ξεκινήσε, γύρισε, την κοίταξε και της έστειλε ένα φιλί. Η Ελπίδα ανταπέδωσε το φιλί με ένα χαμόγελο. Στο τέλος του αγωνίσματος και ενώ η Ελπίδα πήρε τον πόντο για την ελληνική ομάδα, πλησίασε την Σαμπριέ για να της δώσει το χέρι της. Η παίκτρια της τουρκικής ομάδας κάνοντας προσποίηση, έδειξε ότι δίνει το χέρι της, το τράβηξε αμέσως και γύρισε την πλάτη αγριοκοιτώντας την Ελπίδα που απλά χαμογέλασε. Στη συνέχεια η παίκτρια πήγε στον πάγκο της και ξέσπασε σε φωνές κατά των συμπαικτών της κατηγορώντας τους ότι δεν μπορούν να βρουν στόχο και πώς αυτοί φταίνε που χάθηκε ο πόντος.

Λίγο αργότερα, η Σαμπριέ βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κατερίνα Δαλάκα και τότε, όπως ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, έγινε το ρεκόρ του «πιο γρήγορου αγωνίσματος στην ιστορία του Survivor». Ο παρουσιαστής σφύριξε την έναρξη της κούρσας και σε τρια δευτερόλεπτα η Σαμπριέ απλά άφησε από τα χέρια της την συσκευή και χάρισε τον πόντο στην Κατερίνα Δαλάκα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια της τούρκικης ομάδας έρχεται αντιμέτωπη με την Κατερίνα Δαλάκα και δεν διαγωνίζεται καθώς και στο προηγούμενο επεισόδιο, οι δυο παίκτριες βρέθηκαν μέσα στο νερό και η Σαμπριέ αποχώρησε καθώς διαμαρτυρήθηκε για πόνο στη μέση. Την νίκη πήρε η τούρκικη ομάδα με 8-10 και ήταν αυτοί που χόρτασαν την πείνα τους.

Στο συμβούλιου του νησιού, οι Έλληνες παίκτες ήταν απλοί παρατηρητές. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Χασάν, Οκάι και Ετζέμ.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι τρεις υποψήφιοι έκαναν κάποιες τοποθετήσεις.Η Ετζέμ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για εκείνη να αποχωρήσει και είναι κάτι που θα τη στενοχωρήσει αν συμβεί. Αν μείνει, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ο Οκάι είπε ότι θέλει να παραμείνει, αλλά ας γίνει το καλύτερο για όλους, ενώ ο Χασάν, με τη σειρά του, είπε ότι η συμμετοχή του πραγματοποιεί ένα μεγάλο του όνειρο και θέλει να κερδίσει, ακόμη κι αν κάποιοι πίστευαν ότι λόγω του ότι είναι μάγειρας δεν μπορεί.

Τελικά, μετά τη ψηφοφορία του κοινού, από το Survivor αποχώρησε η Ετζέμ, που με δάκρυα στα μάτια είπε ότι στεναχωρήθηκε επειδή δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές της και να μείνει ενώ ευχαρίστησε τους πάντες.