Λάκης Λαζόπουλος: Οι αλλαγές στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ λίγο πριν την πρεμιέρα

Λάκης Λαζόπουλος: Οι αλλαγές στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ λίγο πριν την πρεμιέρα

Επιστρέφει μετά από δυο χρόνια απουσίας

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά από δυο χρόνια απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Open.

Ο παρουσιαστής, θα σχολιάζει τα πάντα με το γνωστό του καυστικό χιούμορ στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί, εκτός απροόπτου, για το Σάββατο στις 12 Μαρτίου στις 21.00.
Στην εκπομπή του Open, Ώρα Ελλάδος 7:00 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σαραντάκο, ο  Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους.

«Μετά από μία απουσία δύο ετών νομίζω ότι ο καθένας είναι σε μία άλλη φάση. Νομίζω ότι αυτό θα καταγραφεί, η διάθεσή μου στο τώρα. Δεν έχω υπολογίσει τι να κάνω... έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε και αν η εκπομπή φέτος θα έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα ή αν θα ακολουθήσει και τον δρόμο της ψυχαγωγίας: «Με τα χρόνια σίγουρα δεν μου έχει προστεθεί χαζομάρα. Να βγω δηλαδή με μία χαζή χαρά σαν να μην ξέρω τι γίνεται έξω στον κόσμο. Η εποχή δεν έχει αυτό το βάρος που είχε στο παρελθόν. Τα προβλήματα τα έχει τα ίδια, το βάρος των προβλημάτων δεν είναι ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει το περιθώριο να ανοίξει λίγο η διάθεση. Αν δεις σήμερα η πορεία των ανθρώπων είναι μία ημέρα κέφι και τρεις μέρες βύθιση».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: