Γκρίνιες, φωνές και κατηγορίες για bullying στο MasterChef

Γκρίνιες, φωνές και κατηγορίες για bullying στο MasterChef

Η δοκιμασία με το γλυκό έφερε αναστάτωση

Απίστευτα τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Το γνωστό Mystery Box έκανε την εμφάνιση του για ακόμη μια φορά και οι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν στους κριτές κάτι αφροδισιακό.

Το καλύτερο πιάτο έφτιαξε η Σπυριδούλα, με αποτέλεσμα να έχει κάποια «προνόμια». Η διαγωνιζόμενη επέλεξε τα υλικά του γλυκού που θα ετοίμαζαν οι παίκτες, ωστόσο εξαιρέθηκε από την δοκιμασία. Η Σπυριδούλα μπορεί να μην μαγείρεψε της ζητήθηκε όμως να διαλέξει τα ζευγάρια που θα συμμετείχαν στην δοκιμασία.

Και μπορεί όλα τα ζευγάρια να είχαν μια ειρηνική συνεργασία, για το ζευγάρι του Χαράλαμπου όμως με τον Παντελή δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Ο παίκτης από την Κύπρο πίστευε πως δεν κατέχει το γλυκό που επέλεξε να φτιάξουν ο Παντελής γι’αυτό είχε Plan B.

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας όμως άρχισε να γκρινιάζει, να φωνάζει και να αρνείται να βοηθήσει τον Παντελή. Ο Παντελής κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο η συμπεριφορά του Χαράλαμπου δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους κριτές.

Τελικά, οι δυο τους τελείωσαν την συνεργασία τους με τον Παντελή να δικαιώνεται και να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι γκρίνιες όμως συνεχίστηκαν και στη κοινή τους συνέντευξη με τον Χαράλαμπο να συνεχίζει την γκρίνια και να κατηγορεί τον Παντελή για bullying.