Απίστευτο τρολάρισμα στον Γεωργούλη και η αναφορά σε Μαραβέγια-Σωτηροπούλου

Απίστευτο τρολάρισμα στον Γεωργούλη και η αναφορά σε Μαραβέγια-Σωτηροπούλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός, έπεσε πάνω στις Μύγες

Κάθε Κυριακή, παίρνει θέση στο σόου του Ant1, Your Face Sounds Familiar, όπου έχει τον ρόλο του κριτή. Ο Αλέξης Γεωργούλης, βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του, αφού εκτός από τον ρόλο του κριτή στο σόου, προετοιμάζεται και για την παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, Ζητείται Ψεύτης.

Ο ανανεωμένος και αδυνατισμένος ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show, και μίλησε για όλα.

Πριν όμως κάτσει στην πολυθρόνα απέναντι από τον παρουσιαστή, έπεσε πάνω στις Μύγες όπου έγινε δέκτης... τρολαρίσματος.

«Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες που ξεκινήσαμε με Μαραβέγια;» τον ρώτησαν οι Μύγες και εκείνος απέφυγε την απάντηση διακριτικά. «Δεν το κατάλαβα, επειδή έχω βράχνιασμα, δεν ακούω καλά.» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Οι Μύγες όμως συνέχισαν: «Μήπως θες τον θάψεις;» και η απάντηση του ηθοποιού ήταν άμεση: «Ίσα-ίσα! Είναι χρυσό παιδί!» είπε με ενθουσιασμό.

«Αααα! Ότι την ξεφορτώθηκε!» είπαν μεταξύ τους οι Μύγες, αναφερόμενοι στην ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον Αλέξη Γεωργούλη ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια.

«Εσύ κάτι θες να πεις, κάτι μπορεί να ξέρεις αλλά εγώ δεν επιβεβαιώνω τίποτα!» απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης τρολάροντας τους παρουσιαστές.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: