Τα νεύρα του Κοντιζά, η αποχώρηση και τα… κρητικά της Άλκηστις

Τα νεύρα του Κοντιζά, η αποχώρηση και τα…  κρητικά της Άλκηστις

Γεμάτο ένταση το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Δοκιμασία αποχώρησης, η χθεσινή για τους παίκτες του MasterChef και το άγχος τους είχε... χτυπήσει κόκκινο.

Ο Χαράλαμπος Κωτσώνης ετοίμασε το πιάτο του και το παρουσίασε στους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος είναι και ο μέντορας του Χαράλαμπου, όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε με το πιάτο του παίκτη, αλλά εκνευρίστηκε κιόλας. «Δεν θέλω να σε ξαναδώ εδώ! Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό», του είπε σε αυστηρό τόνο ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ωστόσο ο Κύπριος παίκτης, παρέμεινε στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef 3 ήταν ο Γιώργος Ορφανός. Η αποχώρηση του ωστόσο στεναχώρησε τους συμπαίκτες του και θύμωσε την Άλκηστις Αλεξάκη η οποία ξέσπασε σε... κρητικά.

Η παίκτρια, έβαλε τα κλάματα και έριξε τα βέλη της κατά του Αλέξανδρου Τσιούκαρη, τον οποίον θεωρεί υπεύθυνο για την αποχώρηση του φίλου της καθώς όπως είπε του έδινε λάθος οδηγίες από τον εξώστη.

«Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο. Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του; Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά», είπε η Άλκηστις.