H διμουριά του παίκτη, τα απαγορευμένα υλικά και ο νικητής της δοκιμασίας

H διμουριά του παίκτη, τα απαγορευμένα υλικά και ο νικητής της δοκιμασίας

To Mystery Box του MasterChef δημιούργησε εντάσεις στο πλατό

Το Mystery Box και τα απαγορευμένα υλικά δυσκόλεψαν τους παίκτες του MasterChef. Η Άλκηστις επέλεξε ως κύριο υλικό το κριθαράκι ενώ διάλεξε και 25 υλικά τα οποία είχαν απαγορευτικό και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες.

Καλύτερα πιάτα επιλέχθηκαν εκείνα του Άλεξ, της Ιωάννας και του Ζαχίρ, με τους κριτές να ανακοινώνουν τον Άλεξ ως νικητή και πρώτο αρχηγό της ομαδικής δοκιμασίας.

Η Ασημίνα βγήκε αυτόματα υποψήφια αφού χρησιμοποίησε ένα από τα απαγορευμένα υλικά, το κολοκυθάκι, και μαζί με τον Γιώργο και τον Χαράλαμπο θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Σταμάτης Κωβαίος για τα όσα του είπε ο κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, όταν ο παίκτης του παρουσίασε το πιάτο του.

«Σταμάτη σου αρέσει η μαγειρική; Αυτό που κάνεις σου αρέσει; Όταν δημιουργείς ένα πιάτο το σέβεσαι; Τότε γιατί το κουβαλάς λες και κουβαλάς ένα δίσκο με καφέ στο καφενείο;», του είπε ο κριτής με αυστηρό ύφος. «Έτσι φάνηκε; Δεν το κάνω», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σταμάτης. «Όταν φτιάχνουμε κάτι, το προσέχουμε, είναι το παιδί μας.» συνέχισε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Τα προσέχω πάντα τα πιάτα κύριε Ιωαννίδη.» συμπλήρωσε ο παίκτης. «Φαντάσου να κάθεσαι να φας και να έρχεται ο σερβιτόρος με το πιάτο έτσι. Σου αρέσει αυτή η εικόνα;» του τόνισε ο κριτής και ο παίκτης απάντησε αρνητικά. Στην συνέχεια ο Σταμάτης, μιλώντας στη κάμερα της παραγωγής τόνισε πως δεν του άρεσαν αυτά που του είπε ο κριτής. «Με πείραξε λίγο η μπηχτή του κυρίου Ιωαννίδη. Με στεναχώρησε πολύ που μου είπε ότι δεν σέβομαι τα πιάτα μου. Δεν το έχω δείξει σε κανένα από τα πιάτα που έχω βγάλει» είπε ο παίκτης του MasterChef.

Όμως, το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο. Η Άλκηστις και ο Χαράλαμπος μιλώντας για τον Αλέξανδρο ο οποίος ήταν ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, εξέφρασαν τα αρνητικά τους συναισθήματα.

«Δεν μπορώ τους δίμουρους ανθρώπους. Πραγματικά! Η διμουριά εμένα στο χωριό μου είναι κάτι πολύ άσχημο. Όταν μπροστά μου είσαι καλά και πίσω μου με θάβεις και δεν τιμάς τα παντελόνια που φοράς να έρχεσαι μπροστά μου να μου τα λες, τότε κάνεις κακό δικό σου, όχι κακό δικό μου. Γιατί εμένα θα με θέλουν στην ομάδα τους. Εσένα σε κάνουν πέρα. Γυναίκα θα βάλει για αρχηγό, γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να παίξει με δυνατούς αντιπάλους», είπε η Άλκηστις.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Χαράλαμπου: «Ο Αλέξανδρος είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος από τα μέσα της διαδικασίας και στο σπίτι δεν θέλω να έρχομαι καθόλου κοντά. Δημιουργεί συνεχώς και στο σπίτι και εκτός, προβλήματα μιλώντας κυρίως πίσω από την πλάτη των άλλων.» είπε ο παίκτης.