Η γυναίκα που ερωτεύτηκε και χαστούκισε τον Βασάλο, μπαίνει στο Survivor

Η γυναίκα που ερωτεύτηκε και χαστούκισε τον Βασάλο, μπαίνει στο Survivor

Και όχι δεν είναι η αγαπημένη του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, πως θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο νέοι παίκτες. Ήδη, η Κατερίνα Δαλάκα έχει φτάσει και οι ώρες μετράνε αντίστροφα προκειμένου να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα.

Ο παρουσιαστής όμως, τόνισε πως και στην τουρκική ομάδα θα υπάρξει ανάλογη είσοδος. Η Μπάγια Αντωνοπούλου, μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε ποια είναι η Τουρκάλα παίκτρια η οποία βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για την Σαμπριγιέ Σενγκούλ, παλιά γνώριμη των φανατικών τηλεθεατών του Survivor.  Η πρωταθλήτρια πυγμάχος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και είχε σχολιαστεί για τα όσα είχε πει για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κωνσταντίνος και Σαμπριγιέ, είχαν συναντηθεί σε ένα κοινό έπαθλο φαγητού όταν Έλληνες και Τούρκοι, μεταφέρθηκαν στον ειδικό χώρο προκειμένου να γνωριστούν και να απολαύσουν όλοι μαζί το γεύμα τους στον πρώτο κύκλο του Survivor.

Η Σαμπριγιέ, είχε εντυπωσιαστεί από την εξωτερική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου τότε και του είχε προσφέρει το τζατζίκι της προκειμένου να φάει. Εκείνος από τη μεριά του για να ανταποδώσει την ευγενική της χειρονομία, σηκώθηκε και της προσέφερε ένα λουλούδι.

Ο Κωνσταντίνος όμως έσκυψε να της δώσει και ένα φιλί στο μάγουλο. Δεν άρεσε αυτό στην Σαμπριγιέ, η οποία τον χαστούκισε κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν στα γέλια.  Κατόπιν, η παίκτρια είχε δηλώσει στην κάμερα, αναφερόμενη στον Κωνσταντίνο Βασάλο, πως δεν είχε ξαναδεί στη ζωή της πιο γλυκό, θερμόαιμο, χαριτωμένο αλλά και ντροπαλό αγόρι.

«Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα. Δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος» είχε δηλώσει τότε η Σαμπριγιέ.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: