Κλάματα, χοντρές βρισιές, χειρονομίες και μια αποχώρηση από το Survivor

Κλάματα, χοντρές βρισιές, χειρονομίες και μια αποχώρηση από το Survivor

Άρχισαν τα... όργανα στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ των παικτών της ελληνικής ομάδας

Τα... όργανα έχουν αρχίσει και βαράνε για τα καλά στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ των παικτών της ελληνικής ομάδας του Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο νέος παίκτης Βασίλης Βασιλικός, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής ξέσπασε κατά των συμπαικτών του και ανέφερε πως του έχουν αποδώσει διάφορους χαρακτηρισμούς και τον κρίνουν με αποτέλεσμα να νιώθει άσχημα. Επίσης, τόνισε πως μιλάνε πίσω από την πλάτη του και προσπαθεί απλά να αδιαφορεί.

Το έπαθλο επικοινωνίας

Φέτος, το Survivor παίζεται αλλιώς σε όλους τομείς. Το έπαθλο επικοινωνίας, είναι εξίσου σημαντικό με τα έπαθλα φαγητού για τα οποία διαγωνίζονται οι δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία, οι Έλληνες δεν θα διαγωνίζονται με τους Τούρκους για το συγκεκριμένο έπαθλο αλλά θα κοντράρονται μεταξύ τους.

Η ελληνική ομάδα μπήκε στον στίβο μάχης για να διεκδικήσει την επικοινωνία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Στο παιχνίδι έπρεπε ο παίκτης να πιάσει ένα μικρό ξύλο το οποίο πεταγόταν στον αέρα από μια τρύπα. Σπύρος και Αφροδίτη αναδείχθηκαν νικητές και επέλεξαν για παρέα τους τον Κυριάκο και τον Τόνι ώστε να επικοινωνήσουν και εκείνοι με τις οικογένειες τους.

Οι παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου και διάβασαν τα μηνύματα φίλων και συγγενών τους.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Κυρικάκος ήταν αυτός όμως που συγκινήθηκε περισσότερο καθώς του λείπει απίστευτα η γυναίκα του και το παιδί του.

Το έπαθλο φαγητού

Για ακόμα ένα έπαθλο φαγητού διαγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor. Έλληνες και Τούρκοι έπρεπε να αποδείξουν ποια ομάδα είναι δυνατότερη και πιο επιδέξια εντός του νερού αλλά και στον στόχο.
Η τούρκικη ομάδα αποδείχθηκε δυνατότερη και ήταν αυτή που πήρε και τη νίκη με τελικό σκορ 10 - 7 και απόλαυσε την πίτσα.

Ο χοντρός καβγάς στην καλύβα μετά την ήττα

Η ελληνική ομάδα μετά την ήττα μεταφέρθηκε στην παραλία της και στην καλύβα. Οι παίκτες κάθισαν όλοι μαζί να συζητήσουν ώστε να εντοπίσουν τι έφταιξε και έχασαν για ακόμη μια φορά. Η ομάδα στράφηκε εναντίον του Βασίλη Βασιλικού και ανέφεραν πως όσο καθόταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος έδειχνε πως δεν του άρεσε και πως δεν έπαιξε. Ο Βασίλης Βασιλικός ανέφερε πως ο Νίκος έβρισε την μητέρα της Ιουλιέτας κάτι που έκανε έξαλλο τον παίκτη και σηκώθηκε πάνω για να ζητήσει τον λόγο. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και να αρχίσουν να βρίζονται και να χειρονομούν. Ο Βασίλης Βασιλικός μάλιστα, δεν άντεξε άλλο την κατάσταση που επικρατούσε στην καλύβα και αποχώρησε χαρακτηρίζοντας τους όλους μ...να.

Η αποχώρηση

Η ελληνική ομάδα μετά την ένταση στην καλύβα μεταφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού όπου και αποχαιρέτησαν έναν συμπαίκτη τους. Σπύρος, Βασιλικός και Ιουλιέτα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το τηλεοπτικό κοινό του Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει η Ιουλιέτα Κίτρινου.

«Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου. Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών» είπε η παίκτρια και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και έφυγε.