Προκαλεί ο Χικμέτ – Οι ντροπιαστικές κινήσεις που έκαναν τον Ατζούν να του κάνει παρατήρηση

Προκαλεί ο Χικμέτ – Οι ντροπιαστικές κινήσεις που έκαναν τον Ατζούν να του κάνει παρατήρηση

Μέχρι και ο Τούρκος παραγωγός δεν άντεξε τα καμώματα του παίκτη

Η ένταση στο Survivor φάνηκε από τα πρώτα επεισόδια κιόλας που προβλήθηκαν ότι γρήγορα θα κλιμακωθεί.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες θέλουν μόνο νίκες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στους σκληρούς στίβους μάχης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ενώ στην αρχή του Survivor, οι τούρκικη ομάδα είχε το αγωνιστικό προβάδισμα και σημείωνε απανωτές νίκες, στη συνέχεια η ελληνική ομάδα βρήκε τα πατήματα της και πλέον οι αγώνες μετατρέπονται σε ντέρμπι και κρίνονται στο πόντο.

Όταν κάποιος παίκτης διαγωνίζεται, η κερκίδα τον εμψυχώνει και του δίνει δύναμη με συνθήματα και φωνές.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όμως, η κατάσταση παραλίγο να ξεφύγει ανάμεσα στις δυο ομάδες και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες.

Ενώ η Ελπίδα είχε φτάσει στον τελικό στόχο και προσπαθούσε να πάρει τη νίκη για την ελληνική ομάδα, ο Hikmet ήταν δίπλα της και της φώναζε συνεχώς «δεν μπορεί» στα ελληνικά. Η Ελπίδα έριξε και τον τελευταίο στόχο και πήρε τον πόντο. Η παίκτρια σε έξαλλη κατάσταση πήγε μπροστά του και του έκανε νεύμα με το χέρι της να σωπάσει. Ο Hikmet εκνευρίστηκε από την κίνηση της παίκτριας και οι συμπαίκτες του που το κατάλαβαν τον πλησίασαν για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Η Ελπίδα κατευθυνόμενη στον πάγκο της φώναζε: «Ακου εκεί που θα μου πει δεν μπορεί. Τσοπάνη!».

Στη συνέχεια ο Hikmet αγωνίστηκε ενάντια στον Βασίλη Σίμο και αμέσως μόλις πήρε την νίκη πήγε μπροστά στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, γονάτισε προκαλώντας τους.

Οι Έλληνες εκνευρίστηκαν με τη κίνηση του και πήγαν να του ζητήσουν τον λόγο. Τα νεύρα χτύπησαν κόκκινο και οι ψυχραιμότεροι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

«Hikmet, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση μπροστά στην αντίπαλη ομάδα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν ήταν καθόλου ευγενικό. Δεν το δεχόμαστε αυτό και δεν θέλουμε τέτοιες εντάσεις», έκανε παρατήρηση ο Acun Ilicali στον Hikmet.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: