Οι κουτσουλιές του Κουτσόπουλου, η ήττα και οι λυσσάρες του MasterChef

Οι κουτσουλιές του Κουτσόπουλου, η ήττα και οι λυσσάρες του MasterChef

Καβγάδες, δοκιμασία και πολύ φαγητό είχε το χθεσινό επεισόδιο

Ο τρίτος κύκλος του MasterChef αποδεικνύει πως το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Εξάλλου αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν και οι κριτές στους επίδοξους και φιλόδοξους chef.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι παιχνιδιού μαγειρικής βγήκαν... μαχαίρια κατά την διαδικασία της ομαδικής δοκιμασίας.

Τα κομμένα μανιτάρια ήταν η αιτία που ο Παντελής Βούρος έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης, με υπερβολικό άγχος, τη στιγμή που βρισκόταν στον πάγκα πέταξε τα ήδη κομμένα μανιτάρια. Δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως: «έχουμε άλλα, εδώ είναι φουλ μανιτάρι». Η κίνηση του αυτή τον έφερε αντιμέτωπο με όλους τους συμπαίκτες του που του χρέωσαν το λάθος.

Οι δυο κρινόμενες ομάδες του MasterChef παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές και ο εκνευρισμός του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά και του Σωτήρη Κοντιζά δεν κρυβόταν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, έκανε ερωτήσεις στους παίκτες και μέσα από αυτές κατάλαβε πως οι παίκτες δεν μπήκαν στη διαδικασία να δοκιμάσουν τα πιάτα που παρουσίαζαν, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Ο Ντέιβιντ προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Από το άγχος που είχα, απλά ήθελα…» και ο Σωτήρης Κοντιζάς τον διέκοψε λέγοντας του: «Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί».

Η δικαιολογία του άγχους εκνεύρισε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Μα δεν πρέπει να έχεις άγχος; Το μεγαλύτερο άγχος δεν πρέπει να είναι τι θα σερβίρουμε στον κόσμο; Για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί είναι μαγειρικό και είναι κανόνας και είναι για πάντα και δεν είναι ούτε τηλεόραση, γιατί το ακούω και εκνευρίζομαι τώρα… το μεγαλύτερο άγχος που έχει ένας άνθρωπος που μαγειρεύει, δεν είναι τι θα σερβίρει στον κόσμο; Αυτό δεν πρέπει να είναι το άγχος; Ό,τι και να έχει συμβεί! Εμένα το μεγαλύτερο μου άγχος όταν μαγειρεύω είναι αν θα με βρίσουν οι έξω ή αν θα έχω κάνει καλά τη δουλειά μου να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να λέω τι γαμ… που είμαι. Το άγχος το δημιουργικό το ωραίο, το καλό είναι το τελικό σου αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή που βάζεις μέσα σε αυτό το καταραμένο πιάτο να αξίζει τον κόπο! Να έχεις ευχαριστήσει κάποιον. Μαγειρικά, όποιος δεν πιάνει αυτή τη λεπτομέρεια, δεν κάνει τίποτα στη μαγειρική, απλά βάζει κάτι κουτσουλιές στα πιάτα και λέει στους φίλους του τι καλός που είναι.» είπε ο σεφ.

Μέσα από την ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε νικήτρια ομάδα η μπλε η οποία συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Οι νικητές μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη βγήκαν από το σπίτι του MasterChef και απόλαυσαν γαστριμαργικές εμπειρίες ενώ τα σχόλια από τις γυναίκες της ομάδας για την εξωτερική εμφάνιση του ήταν απανωτά. «Πέσαμε πάνω του οι λυσσάρες» είπε η παίκτρια στην κάμερα ενώ η χαμένη ομάδα έμεινε στην κουζίνα να διαγωνιστεί σε ακόμη μια δοκιμασία.