Τα δάκρυα για τον καρκίνο, οι «πιπεράτες» ατάκες και ο εκνευρισμένος τσοπάνης

Τα δάκρυα για τον καρκίνο, οι «πιπεράτες» ατάκες και ο εκνευρισμένος τσοπάνης

Οι καλύτερες στιγμές του χθεσινού επεισοδίου του Survivor

Μετά την αποχώρηση της Καντέρ από την τούρκικη ομάδα του Survivor, οι παίκτες παραμένουν προβληματισμένοι και έχουν ως θέμα συζήτησης στην καλύβα τους την ατάκα της νεαρής κοπέλας περί προβάτων.

Ο Χικμέτ, ο οποίος χαρακτηρίστηκε κατά την έξοδο της από το παιχνίδι, από την Καντέρ ως τσοπάνης, σχολίαζε με την υπόλοιπη ομάδα τα όσα διαδραματίστηκαν και άφησε να εννοηθεί πως ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η άποψη που είχε η ομάδα για εκείνη.

«Λες ότι είμαστε ο βοσκός Χικμέτ και τα πρόβατα του και προσβάλλεις επτά με οκτώ άτομα. Ακόμη και στην αποχώρηση του δείχνεις τι είδους άνθρωπος είσαι. Εμείς πάντα το λέγαμε. Αυτό αποδεικνύει το επίπεδο και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χικμέτ.

Λίγο αργότερα όμως δημιουργήθηκε για ακόμη μια φορά ένταση ανάμεσα στους παίκτες της τούρκικης ομάδας.

Ο Γιουσούφ (ο οποίος σηκώθηκε να χαιρετήσει την Καντέρ όταν εκείνη έφευγε από το ριάλιτι επιβίωσης και εκείνη τον προσπέρασε επιδεικτικά), ρώτησε τους Μπορά και Χικμέτ αν της είχαν πει κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή της αντίδραση.

Οι παίκτες άρχισαν να αναφέρουν περιστατικά τα οποία η κάμερα δεν έχει δείξει και τσακώθηκαν μεταξύ τους αφού τα υπονοούμενα περί στρατηγικής του ενός προς τον άλλον ήταν πολλά.

Και στην ελληνική ομάδα υπάρχουν ορισμένα παράπονα. Η Αφροδίτη, πριν πάρει το ψαροντούφεκο και πάει για ψάρεμα μπας και βρει κάποιο ψάρι να πιάσει ώστε να φάει η ομάδα της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα και εξέφρασε το παράπονο της για τους άντρες της ομάδας της και ανέφερε πως ενώ τα αγόρια κερδίζουν έπαθλα φαγητού δεν τις επιλέγουν ώστε να το μοιραστούν μαζί τους.

Τούρκοι και Έλληνες μεταφέρθηκαν στην παραλία ώστε να έρθουν αντιμέτωποι ακόμη μια φορά για έπαθλο φαγητού και συγκεκριμένα για τις προμήθειες των υπόλοιπων ημερών. Την νίκη πήρε η ελληνική ομάδα ενώ ο Χικμέτ βούτηξε στο νερό για να συνέλθει από την απογοήτευση του που η ομάδα του έχασε.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος η Δήμητρα Βαμβακούση, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και αναφέρθηκε στις απώλειες που έχουν στιγματίσει τη ζωή της. Η νεαρή παίκτρια της ελληνικής ομάδας του Survivor έχει «χάσει» τρεις πολύ αγαπημένους της ανθρώπους από καρκίνο. Η αδερφή της, η κολλητή της αλλά και ο πατέρας της πέθαναν από την αρρώστια αυτή και όπως είπε η Δήμητρα με κόκκινα και βουρκωμένα μάτια, το παιχνίδι είναι ο τρόπος της να βγάλει από μέσα της όλη αυτή την ένταση που νιώθει.

Η ελληνική ομάδα πήρε θέση για να διαγωνιστεί και σε ένα ακόμα παιχνίδι. Πες το αλλιώς και η ελληνική ομάδα χωρίστηκε στα δυο. Οι ατάκες που ακούστηκαν προκάλεσαν γέλιο στους τηλεθεατές. Το πουλάκι του Τόνυ και το αγγούρι των Πεινασμένων ήταν μόνο μερικά από τα όσα ακούστηκαν.