O τσοπάνης του Survivor, τα κλάματα, τα όνειρα και μια αποχώρηση

O τσοπάνης του Survivor, τα κλάματα, τα όνειρα και μια αποχώρηση

Ένταση, στίβοι μάχης και καρφιά στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε χθες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν για ακόμη ένα έπαθλο φαγητού αλλά πέρασαν και από τη διαδικασία του αποχαιρετισμού ενός συμπαίκτη τους.

Η μέρα που ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο, βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων στις καλύβες τους να κάνουν δουλειές.

Η ελληνική ομάδα είχε ριχτεί στην σκληρή δουλειά και στο χτίσιμο της καλύβας. Οι άνδρες της ομάδας αναζητούσαν τον καινούριο παίκτη, Βασίλη Βασιλικό ο οποίος είχε... εξαφανιστεί.

«Δεν έχει δείξει ακόμη τη διάθεση να βοηθήσει όπως βοηθάνε όσο οι άλλοι. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλει. Θα το δούμε στην πορεία.» δήλωσε λίγη ώρα αργότερα ο Τόνι στην κάμερα της παραγωγής.

Από τη μεριά του ο Βασίλης ανέφερε πως έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Τόνι, ο οποίος, όπως είπε, δεν τον αφήνει να πάρει πρωτοβουλίες και να δράσει όπως θέλει εκείνος.

Στα σχόλια του όμως αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σίμο. «Από την αρχή που είχα έρθει στο νησί ένιωσα ότι κάποια άτομα ήθελα να με βγάλουν στην απ’ έξω. Ανάμεσα τους και ο Σίμος. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το έκαναν» είπε για τον συμπαίκτη του και όπως όλα δείχνουν μια ακόμα κόντρα έχει ξεσπάσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ακόμη ένας παίκτης έκανε τις δηλώσεις του στις κάμερες αλλά δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Ο Νίκος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην αδερφή του και το γεγονός ότι έχει τόσο καιρό να επικοινωνήσει μαζί της τον έχει ενοχλήσει.

«Είδα στον ύπνο μου τη μικρή μου αδερφή. Και η αλήθεια είναι πως έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί της και επειδή δεν έχω επικοινωνία μαζί της με πείραξε. Ένας από τους λόγους που ήρθα στο Survivor είναι η αδερφή μου, θέλω να το βοηθήσω, για τα δικά της σχέδια, τα δικά της όνειρα και ελπίζω να είναι περήφανη για μένα.» είπε ο Νίκος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Οι δυο ομάδες μεταφέρθηκαν στην παραλία για να διαγωνιστούν για το έπαθλο. Ο Τούρκος παρουσιαστής ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας, πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών γι’αυτό και τους περίμενε μια έκπληξη.

Ένας ακόμη παίκτης προστέθηκε στην ομάδα. Ο Κάαν εμφανίστηκε στην παραλία χαμογελαστός και αφού χαιρέτησε τους υπόλοιπους δήλωσε χαρούμενος, τόνισε πως ένα όνειρο του έχει γίνει πραγματικότητα ενώ αναφέρθηκε στις δυο ομάδες λέγοντας: «Η αντίπαλη ομάδα είναι πολύ δυνατή αλλά η δική μας είναι πιο δυνατή».

Οι δυο ομάδες μεταφέρθηκαν στον στίβο μάχης ο οποίος είχε αρκετή επαφή με το υγρό στοιχείο και απαιτούσε και ευστοχία. Το παιχνίδι ακόμη μια φορά κρίθηκε στον πόντο όμως την νίκη πήρε η τούρκικη ομάδα με σκορ 10-9.

Στο δεύτερο αγώνισμα που ακολούθησε άντρες και γυναίκες των δυο ομάδων διαγωνίστηκαν ξεχωριστά σε ένα παιχνίδι που απαιτούσε δύναμη στα χέρια και στα πόδια. Στις γυναίκες επικράτησε η Σεντά ενώ στους άντρες ο Νίκος. Οι παίκτες επέλεξαν ο κάθε ένας από δυο συμπαίκτες τους και απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού.

Στο τέλος των αγωνισμάτων, οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με μια ακόμη αποχώρηση. Αυτή τη φορά αποχωρούσε ένας παίκτης από την τούρκικη ομάδα καθώς είχαν χάσει την ασυλία και είχαν δώσει ως υποψηφίους την Καντέρ, τον Οκάι και τον Ατακάν.

Το τούρκικο κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor η Καντέρ, η οποία πριν φύγει πέταξε τα καρφιά της για τον Χικμέτ χαρακτηρίζοντας τον «τσοπάνη» και τους υπόλοιπους παίκτες «πρόβατα που τον ακολουθούν» ενώ συμπλήρωσε πως όσο περνάει ο καιρός, τα κοπάδι θα διαλυθεί και τότε αυτή θα το απολαύσει. Μάλιστα η Καντέρ φεύγοντας δεν χαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες της, προσπερνώντας επιδεικτικά αρκετούς ενώ χαιρέτησε όλους τους αντιπάλους της.