Ο… Μαραντόνα του Survivor, οι κίτρινες κάρτες, η αποχώρηση και οι νέοι παίκτες

Ο… Μαραντόνα του Survivor, οι κίτρινες κάρτες, η αποχώρηση και οι νέοι παίκτες

Ένταση, καβγάδες και έναν ακόμη σκληρό στίβο μάχης είχε το χθεσινό επεισόδιο

Η γκρίνια καλά κρατεί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Οι δυο ομάδες του Survivor είναι αποφασισμένες να φτάσουν στον τελικό του παιχνιδιού και ας είναι ακόμη στην αρχή του το παιχνίδι.

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, οι παίκτες της τούρκικης ομάδας συγκρούονται μεταξύ τους. Οι τραυματισμοί, η πείνα, οι κακουχίες και οι ήττες τους από τους αντιπάλους τους, Έλληνες έχουν δημιουργήσει πολλά νεύρα στους Τούρκους και με κάθε ευκαιρία ξεσπάνε, είτε μεταξύ τους είτε στους στίβους μάχης.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα της Τουρκίας, ένας από τους τρεις υποψηφίους, (Καντέρ, Οκάι και Ατακάν) οι δυο ομάδες μεταφέρθηκαν στην παραλία για να διαγωνιστούν για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού.

Εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, ενημέρωσε τους παίκτες πως έχει ένα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο νέο για την ελληνική ομάδα. Το δυσάρεστο νέο ήταν πως η Νάντια Μαυρουδέα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω ιατρικού προβλήματος που της εμφανίστηκε και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει το διάστημα που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Το ευχάριστο νέο ήταν πως η Μυκονιάτισσα, Ρία Κολοβού επέστρεψε στην ομάδα. Ο παρουσιαστής μάλιστα βρήκε και την ευκαιρία να την πειράξει καθώς η παίκτρια έχει κάνει πλαστική στη μύτη, όπως είχε πει η ίδια, και η απουσία της οφειλόταν σε τραυματισμό που είχε λίγες μέρες πριν, στο συγκεκριμένο σημείο.

«Τα άσχημα νέα είναι ότι η συμπαίκτρια σας, η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι άλλο μαζί μας. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει.

Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε στο Survivor και τους δύο νέους παίκτες της ελληνικής ομάδας, τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελπίδα Μεζιρίδου.

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν το αγώνισμα με έπαθλο κρέμα φουντουκιού πάνω σε ψωμάκι.

Ποδόσφαιρο 2x2 το αγώνισμα στο οποίο έπρεπε να αναμετρηθούν οι παίκτες και η ένταση δεν άργησε να ανέβει. Το πάθος των παικτών για τη νίκη τους οδήγησε σε σημείο να παίξουν... ξύλο μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι κίτρινες κάρτες στους παίκτες έπεφταν... βροχή και τα «επικίνδυνα παιξίματα», όπως τα χαρακτήρισε ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν πολλά.

Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν άργησε να αναλάβει και τον ρόλο του... προπονητή σε μια προσπάθεια του να εμψυχώσει την ελληνική ομάδα.

Τις εντυπώσεις μέσα στον στίβο μάχης έκλεψαν οι γυναίκες της Ελλάδας με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες καθώς ήταν αυτές που... ξελάσπωσαν την ομάδα. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα χαρακτήρισε την Ιουλιέτα ως «Μαραντόνα της Ελλάδας» αφού εξέπληξε με τα γκολ της.

Το παιχνίδι, ακόμη μια φορά μετατράπηκε σε ντέρμπι όμως τη νίκη τελικά πήρε η Ελληνική ομάδα με σκορ 10-8, κάτι που εκνεύρισε τους Τούρκους.

Η ήττα επηρέασε την τούρκικη ομάδα και οι παίκτες μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια. Σεντά και Καντέρ είχαν μια έντονη λογομαχία στον πάγκο. Όταν ακούστηκε το «Σκάσε» της Καντέρ στη Σεντά, η δεύτερη σηκώθηκε πάνω για να ζητήσει τον λόγο από τη συμπαίκτρια της. Οι ψυχραιμότεροι παίκτες επενέβησαν για να τις ηρεμήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.