Επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας

Επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή μετά την περιπέτεια υγείας

Τα πρώτα λόγια και η πλάκα των συνεργατών του

Ο Νίκος Μουτσινάς την περασμένη εβδομάδα αναγκάστηκε να διακόψει στη μέση την παράσταση Βερβερίτσα όπου συμμετείχε καθώς στο διάλειμμα έπαθε λουμπάγκο και διπλώθηκε στα δυο.

Ο παρουσιαστής απείχε και από την εκπομπή του Για την Παρέα, καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι και όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν σαν... στραβοσουγιάς.

Σήμερα, και μετά από τριήμερο ξεκούρασης και θεραπείας, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο.

«Να σας πω ή να μην σας πω; Άσχημο πράγμα η μέση παιδιά. Δεν είναι θέμα ηλικίας. Μίλησα με πάρα πολλούς γιατρούς. Πόσο δύσκολο το λουμπάγκο. Πάχυνα το τελευταίο διάστημα. Πήρα 17 κιλά! Έφαγα ότι μπορούσα να φάω το ΠΣΚ. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία για όλους αυτούς που ήρθαν στο θέατρο Βρετάνια στη Βερβερίτσα. Ήταν θέλημα Θεού. Μιλάμε για το απόλυτο πιάσιμο. Κλείδωμα... Να μην σας συμβεί. Στραβοσουγιάς μέχρι το σπίτι.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι συνεργάτες του όμως, δεν έχασαν την ευκαιρία να του κάνουν και μια πλάκα. Στην τεράστια οθόνη που βρίσκεται ακριβώς πίσω του, έδειξαν μια μονταρισμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Νίκος Μουτσινάς διπλωμένος στα δυο. «Περνάω δύσκολα...» είπε ο παρουσιαστής με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη του.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: