Οι στημένοι καβγάδες, η έκπληξη του Ατζούν, η νέα αλλαγή και η χαμένη ασυλία

Οι στημένοι καβγάδες, η έκπληξη του Ατζούν, η νέα αλλαγή και η χαμένη ασυλία

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor όσο περνάνε οι μέρες γίνεται πιο δύσκολο για τους παίκτες των δυο ομάδων και κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ελληνική ομάδα ξύπνησε... κεφάτη και με μεγάλη όρεξη για δουλειά. Οι παίκτες ξεκίνησαν να χτίζουν την καλύβα τους για να μπορούν να κάνουν λίγο πια άνετη τη διαβίωση τους στην παραλία τους. Ο Κυριάκος Πελεκάνος στάθηκε λίγο άτυχος καθώς γδάρθηκε στο πόδι, κάτι που όμως δεν το επηρέασε στην απόδοση του στον στίβο μάχης.

Έλληνες και Τούρκοι μεταφέρθηκαν στην παραλία για να διαγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα για το έπαθλο της ασυλίας.

Οι Έλληνες παίκτες, πριν μπουν στην βάρκα όμως, έκαναν τις τελευταίες τους δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής. Εκεί ο Παναγιώτης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αντίπαλη ομάδα και άφησε να εννοηθεί πως οι καβγάδες δημιουργούνται επίτηδες από την τούρκικη ομάδα και συγκεκριμένα από τον Χικμέτ. Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Πιστεύω ότι η αντίδραση του συγκεκριμένου παίκτη της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν σωστή. Έχουν αποδείξει ότι θέλουν να δημιουργούν επεισόδια για να χαθεί η ροή του αγώνα..".

Στην παραλία και λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσαν στους παίκτες πως ο καινούργιος παίκτης της τούρκικης ομάδας, ο Ερντέμ θα αποχωρήσει από το Survivor καθώς ο τραυματισμός του την προηγούμενη μέρα ήταν σοβαρός. Ο Ατζούν τόνισε σε όλους τους παίκτες το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν και εξέφρασε την έκπληξη του πως τόσες αποχωρήσεις μαζεμένες σε τόσο μικρό διάστημα, είναι κάτι που βλέπει πρώτη φορά στα δέκα χρόνια του Surivor.

Οι δυο ομάδες πήραν θέση και μπήκαν στον στίβο μάχης. Η ελληνική ομάδα, αποδείχθηκε καλύτερη στον στόχο με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη και την ασυλία.

Στο συμβούλιο του νησιού, οι Τούρκοι παίκτες ψήφισαν πρώτη φορά προτεινόμενους προς αποχώρηση.
Λίγο πριν την ψηφοφορία όμως, ο Ατζούν ανακοίνωσε στις δυο ομάδες ακόμη μια αλλαγή του φετινού Survivor. Συγκεκριμένα τους ενημέρωσε πως οι ομάδες δε θα μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες σε αντιστοιχία, προκειμένου να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στους παίκτες.

Οι Τούρκοι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον ψήφισαν και έβγαλαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση την Καντέρ, τον Οκάι και τον Ατακάν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: "Πιστεύω ότι η αντίδραση του συγκεκριμένου παίκτη της αντίπαλης ομάδας δεν ήταν σωστή. Έχουν αποδείξει ότι θέλουν να δημιουργούν επεισόδια για να χαθεί η ροή του αγώνα..".

Οι Έλληνες παίκτες ξύπνησαν γεμάτοι όρεξη για κατασκευές αλλά και δηλώνουν έτοιμοι για να κερδίσουν τους Τούρκους στο αποψινό αγώνισμα!