Τα πάνω – κάτω στο Survivor για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης

Τα πάνω – κάτω στο Survivor για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης

Ποιος είναι ο ρόλος της Σπυροπούλου στο ριάλιτι επιβίωσης

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Survivor έχουν προκαλέσει... πονοκέφαλο στον ΣΚΑΪ αλλά και στον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, ξεκίνησε ως δυνατό χαρτί του σταθμού καθώς για πρώτη φορά οι δυο ομάδες δεν θα ήταν Διάσημοι και Μαχητές αλλά Έλληνες και Τούρκοι.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως είχε αντίθετη άποψη και τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά για το σταθμό.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκέφτεται να αλλάξει το πρόγραμμα και να το μετατρέψει στο προηγούμενο concept του.

Για να μπορέσει να το καταφέρει αυτό, θα ενισχύσει τις δυο ομάδες με διάσημα ονόματα από τις δυο χώρες και στη συνέχεια οι δυο ομάδες θα χωριστούν στη μέση. Δηλαδή θα υπάρχουν οι Διάσημοι και οι Μαχητές της ελληνικής ομάδας και οι Διάσημοι και οι Μαχητές της τούρκικης ομάδας.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι θα σταματήσει να προβάλλεται και στις δυο χώρες ταυτόχρονα αλλά θα υπάρξουν δυο διαφορετικά Survivor. Ένα στην Ελλάδα και ένα στην Τουρκία.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε!, για ακόμη μια φορά ακούστηκε το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και πως ήδη έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει για δεύτερη φορά για τον Άγιο Δομίνικο. Η παρουσιάστρια, είχε συμμετάσχει στον περσινό κύκλο του παιχνιδιού για να το τονώσει και να ανεβάσει την τηλεθέαση. Κάτι το οποίο είχε κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, ο Mr Surivor, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα όσα έχουν ακουστεί και το μόνο σίγουρο είναι, πως ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα όσο είναι το Survivor δεν θα το αφήσει στην τύχη του.