Πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Μουτσινά – Δεν θα προβληθεί η εκπομπή του

Πρόβλημα υγείας για τον Νίκο Μουτσινά – Δεν θα προβληθεί η εκπομπή του

Διέκοψε και την παράσταση χθες το βράδυ

Ο Νίκος Μουτσινάς διαθέτει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Από τη μια η παράσταση «Βερβερίτσα» στο θέατρο Βρετάνια όπου πρωταγωνιστεί από την άλλη η καθημερινή εκπομπή Για την Παρέα όπου παρουσιάζει από τη συχνότητα του Open, ο παρουσιαστής τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Χθες το βράδυ, και ενώ η παράσταση είχε κάνει το καθιερωμένο διάλειμμα, η πρωταγωνίστρια Ματίνα Παπανικολάου βγήκε στη σκηνή και ενημέρωσε τους θεατές πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορέσει να συνεχίσει λόγω προβλήματος υγείας και συγκεκριμένα πως έπαθε λουμπάγκο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί.

Επίσης, η ηθοποιός ανέφερε πως όσοι θεατές θέλουν μπορούν να συνεννοηθούν με τους υπευθύνους και να αλλάξουν το εισιτήριο τους, ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση άλλη μέρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα δεν θα μπορέσει να βγει ούτε στον αέρα του Open. Ο παρουσιαστής μέσω ενός Instastory ευχαρίστησε το κοινό για τις ευχές του και αποκάλυψε πως σήμερα θα κάνει φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη θέση του, τόσο στην εκπομπή όσο και στο θέατρο.