Τα χαμηλά νούμερα του Survivor ενεργοποίησαν τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα χαμηλά νούμερα του Survivor ενεργοποίησαν τον Σάκη Τανιμανίδη

Το μήνυμα του παρουσιαστή στους τηλεθεατές

Ο τρίτος κύκλος του Survivor μπορεί να ξεκίνησε, ακόμη μια χρονιά ως φιλόδοξο πρόγραμμα για τον ΣΚΑΪ με σκοπό να «χτυπήσει» τα ανταγωνιστικά του προγράμματα όμως δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στον οποίο ανήκει και η εταιρεία παραγωγής που «τρέχει» το ριαλιτι επιβίωσης, έβγαλε στον αέρα Έλληνες εναντίον Τούρκων.

Η σκέψη του Τούρκου παραγωγού ήταν το παιχνίδι να φτάσει στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθεάσεων. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής και τα νούμερα που σημειώνει είναι ιδιαίτερα χαμηλά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό των τηλεθεατών.

Αυτό ενεργοποίησε τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο παρουσιαστής διαθέτει 821 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και αυτό που τους συνέστησε είναι να... κάνουν υπομονή.

Οι απανωτές ήττες της ελληνικής ομάδας στην αρχή του παιχνιδιού απογοήτευσαν από νωρίς τους τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη στο πρόγραμμα αλλάζοντας κανάλι.

Μετά από αποχή πολλών ημερών από τα social media, κάτι το οποίο παραξένεψε τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς η παρουσία του -ειδικά στο Instagram- είναι καθημερινή, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε με ένα μήνυμα – παράκληση.

«Έχουμε καιρό να τα πούμε. Το τελευταίο story που ανέβασα ήταν η μέρα που πετούσα για Άγιο Δομίνικο. Πράγμα λογικό για μένα γιατί η πρώτη εβδομάδα κάθε χρόνο, εδώ, στο Survivor είναι δύσκολη και έντονη. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας.

Φέτος που έχουμε έρθει και σε καινούργια περιοχή που δεν είναι όλα στημένα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Οπότε είμαι σε άλλο πλανήτη.

Πάω να παρουσιάσω ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ελληνική ομάδα. Να είστε λίγο πιο υπομονετικοί εσείς. Μην βιάζεστε και θα τα πούμε σύντομα.» ανέφερε ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων.