Στροφή στην late night ζώνη με τρεις νέες εκπομπές κάνει ο ΣΚΑΪ

Στροφή στην late night ζώνη με τρεις νέες εκπομπές κάνει ο ΣΚΑΪ

Οι νέες εκπομπές που θα βγουν στον αέρα σύντομα

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με δυο καινούργιες εκπομπές από τα... παλιά. Οι Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο βγήκαν στον αέρα και το τηλεοπτικό κοινό τις επιβράβευσε.

Αυτές οι δυο όμως, δεν είναι οι μοναδικές εκπομπές που έχει σκοπό ο ΣΚΑΪ να προβάλλει στην late night ζώνη. O σταθμός θέλει να ενισχύσει την συγκεκριμένη ζώνη γι’αυτό και υπάρχουν άλλες τρεις εκπομπές αυτή τη στιγμή στην αναμονή.

Ο Σάκης Ρουβάς θα πάρει θέση, στον ΣΚΑΪ, με νέα εκπομπή η οποία θα προβάλλει αφιερώματα σε πρόσωπα που σχετίζονται με την ποπ κουλτούρα στην Ελλάδα. Η ημέρα που θα προβάλλεται δεν έχει «κλείσει» ακόμα.

Ακόμη ένα όνομα με μεγάλη ιστορία βρίσκεται στην αναμονή για την πρεμιέρα του. Ο Θέμης Γεωργαντάς περιμένει να βγει στον «αέρα» αφού ήδη η εκπομπή του έχει πάρει αναβολή δυο φορές.

Όμως η late night ζώνη του ΣΚΑΪ θα ενισχυθεί και με μια ταξιδιωτική εκπομπή. Χρήστος Ανθόπουλος και Ελένη Βαΐτση θα καταγράφουν τις διαφορές ανάμεσα στους σύγχρονους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία και στους παραδοσιακούς οι οποίοι εμπιστεύονται μόνο τους χάρτες που έχουν στα χέρια τους.