Ξέσπασε διχόνοια στην Τούρκικη ομάδα του Survivor

Ξέσπασε διχόνοια στην Τούρκικη ομάδα του Survivor

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με εντάσεις και διαφωνίες. Στα πρώτα πλάνα που προβλήθηκαν, η τούρκικη ομάδα δεν μπορούσε να... χωνέψει την πρώτη ήττα από τους Έλληνες παίκτες και ο ένας έριχνε το φταίξιμο στον άλλον. Ο εκνευρισμός τους στιγμή με τη στιγμή ενισχυόταν και ο καβγάς ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες δεν άργησε να ξεσπάει.

Στη συνέχεια και αφού ξημέρωσε νέα μέρα, οι δυο ομάδες μπήκαν στις βάρκες τους και μεταφέρθηκαν στην παραλία όπου θα αγωνιζόντουσαν για το έπαθλο φαγητού.

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη. Το αγώνισμα ήταν χωρισμένο στα δυο και θα διαγωνιζόντουσαν πρώτα οι γυναίκες των δυο ομάδων και μετά οι άνδρες.

Η Μελίσα από την τούρκικη ομάδα και ο Σπύρος από την ελληνική αποδείχτηκαν οι πιο δυνατοί και επίμονοι παίκτες. Αφού επέλεξαν ο κάθε ένας, τρεις συμπαίκτες του απόλαυσαν όλοι μαζί γάλα με δημητριακά.

Στη συνέχεια οι παίκτες των δυο ομάδων διαγωνίστηκαν στο «Εκκρεμές» με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο φαγητού. Ξεροψημένο ψωμί με βούτυρο και τυρί ήταν το λαχταριστό φαγητό για το οποίο κοντραρίστηκαν οι δυο ομάδες.

Οι Τούρκοι παίκτες επικράτησαν με ευκολία της ελληνικής ομάδας με σκορ 10-3 αφού κατάφεραν να ξεκλειδώσουν εύκολα την πιστά ενώ οι Έλληνες μπερδευόντουσαν συνέχεια μέσα στον στίβο μάχης.

Στο τέλος, οι δυο ομάδες του Survivor μεταφέρθηκαν στον χώρο του συμβουλίου του νησιού για την πρώτη αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν η Ντέμυ, η Ιουλιέττα και ο Σπύρος. Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει η Ντέμυ κάτι που δυσαρέστησε και ξάφνιασε τόσο την ελληνική ομάδα όσο και την τούρκικη, καθώς η παίκτρια είχε δείξει στους στίβους μάχης πως είναι αρκετά δυνατή.