«Ο Γιώργος Παπαδάκης προστάτευε την Μπάγια Αντωνοπούλου»

«Ο Γιώργος Παπαδάκης προστάτευε την Μπάγια Αντωνοπούλου»

Τα σχόλια για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου με αφορμή την πρεμιέρα της πρώην συνεργάτιδας του

Γενέθλια έχει σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και μέσα από την εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα, έκανε έναν μικρό απολογισμό και έστειλε τις ευχαριστίες του σε όσους του ευχήθηκαν.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία είχε πρεμιέρα χθες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Survivor Πανόραμα όπου έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας. Μπάγια και Γιώργος Παπαδάκης είχαν λήξει τη συνεργασία τους με αρκετά απότομο

τρόπο πέρσι λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Η Μπάγια Αντωνοπούλου βρήκε τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ και έκανε το επόμενο της επαγγελματικό βήμα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης στον «αέρα» του Καλημέρα Ελλάδα είπε για την πρώην συνεργάτιδα του: «Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Είναι πάνω από 150-200 παιδιά που έχουν περάσει από δίπλα μας, με μικροεντάσεις, με μεγαλοεντάσεις, με πίεση από τη δική μου πλευρά, αλλά δεν έχω μετανιώσει με τίποτα και δεν έχουν μετανιώσει κι εκείνοι για τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει. Και αν υπάρχουν δύσκολες στιγμές, εμείς είμαστε άνθρωποι που τις ξεπερνάμε πολύ εύκολα».

Στο Πρωινό του Ant1 σχολίασαν τα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πολύ προστατευτικός με τους συνεργάτες του. Το καταλαβαίνουμε τώρα, γιατί όποιος είδε το Survivor Πανόραμα κατάλαβε για ποιο λόγο ο Γιώργος Παπαδάκης προστάτευε την Μπάγια Αντωνοπούλου δίνοντάς της ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, να λέει μόνο το δώρο. Όποιος είδε την εκπομπή της χθες, κατάλαβε ότι έχει τεράστια αδυναμία στο να διαχειριστεί τον λόγο, τους ανθρώπους που είναι κοντά της, μια ζωντανή εκπομπή…», είπε ο Νίκος Παρτσώλης και η συζήτηση για την Μπάγια Αντωνοπούλου φούντωσε.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: