Το ψαροντούφεκο, τα νεύρα των Τούρκων και πρώτη νίκη των Ελλήνων

Το ψαροντούφεκο, τα νεύρα των Τούρκων και πρώτη νίκη των Ελλήνων

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του χθεσινού επεισοδίου του Survivor

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία έφτασε στο τέλος του. Ένα επεισόδιο το οποίο, για ακόμη μια φορά, τα είχε όλα. Ίντριγκα, νεύρα, έναν αλλιώτικο στίβο μάχης και φυσικά το πολυπόθητο έπαθλο.

Στην αρχή του επεισοδίου και πριν οι παίκτες των δυο ομάδων μπουν στην βάρκα για να μεταφερθούν στην παραλία όπου θα διαγωνιζόντουσαν για το έπαθλο, έκαναν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της παραγωγής. Ο Ατακάν, σχολίασε τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη τονίζοντας πως είναι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες τους και πως τους κοιτάζει περίεργα στους στίβους μάχης. Αυτό το θέμα ανέφεραν και οι γυναίκες της τουρκικής ομάδας σε συζήτηση που είχαν μεταξύ τους. Εκείνες όμως, σχολίασαν και τη συμπεριφορά του Νίκου Κοσμά.

Στο νοσοκομείο δυο Ελληνίδες παίκτριες

Μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Μαργαρίτη, που οδήγησε στην αποχώρηση του από το Survivor, ακόμα δυο παίκτριες βγήκαν εκτός στίβου μάχης.

Η Ρία και η Νάντια δεν εμφανίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο καθώς κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Η Ρία λόγω του σοβαρού τραυματισμού της στη μύτη και η Νάτια λόγω αλλεργίας που εμφάνισε.

Το πρώτο symbol game της χρονιάς

Όπως σε κάθε κύκλο του Survivor, έτσι και φέτος οι παίκτες διαγωνίζονται ατομικά στο symbol game. Κάθε νίκη τους φέρνει πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού άρα και στο μεγάλο έπαθλο. Πρώτοι νικητές αναδείχθηκαν η Ιουλιέττα και ο Σπύρος οι οποίοι κέρδισαν από ένα σύμβολο.

Το ψαροντούφεκο, τα νεύρα των Τούρκων και ο καβγάς στον πάγκο

Το χθεσινό έπαθλο δεν ήταν φαγώσιμο αλλά ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τους παίκτες. Οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν για ένα ψαροντούφεκο, μια μάσκα και βατραχοπέδιλα. Τον εξοπλισμό δηλαδή που θα έδινε την δυνατότητα στους παίκτες να μπορέσουν να ψαρέψουν άρα και να φάνε.

Το χθεσινό αγώνισμα «πήγαινε» καλύτερα στην ελληνική ομάδα η οποία γρήγορα απέκτησε προβάδισμα στο σκορ. Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στον πάγκο της τούρκικης ομάδας και ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Αρχικά ξεκίνησαν να κάνουν σχόλια για τους Έλληνες αντιπάλους τους αναφέροντας πως «τρέμουν» όταν είναι να μπουν στους στίβους μάχης. Λίγο αργότερα, όταν η ελληνική ομάδα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επειδή πήρε τον τελικό πόντο και τη νίκη με σκορ 10-4, εκνευρίστηκαν ακόμα περισσότερο και ενοχλήθηκαν από τους χορούς τους χαρακτηρίζοντας μέχρι και ντροπή αυτό που κάνουν.

Όμως και λίγη ώρα νωρίτερα, οι Τούρκοι τσακώθηκαν μεταξύ τους. Ενώ η παίκτρια τους είχε μπει στον στίβο μάχης για να κοντραριστεί με την Ελληνίδα, οι πάγκος της έδινε συμβουλές για το πώς να κινηθεί ώστε να πιέσει την αντίπαλο της με αποτέλεσμα εκείνη να τους βάλει τις φωνές.