«Φταίω εγώ που έβαλες παντού τη Νικολέττα;»

«Φταίω εγώ που έβαλες παντού τη Νικολέττα;»

Δεν ήξερε τι να απαντήσει ο Γιώργος Μαυρίδης στον Νίκο Μουτσινά

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή του Open Για την Παρέα και ρωτήθηκε για τα πάντα.

Ο tattoo artist και παρουσιαστής μίλησε για το World Party, το Beat Buzzer και φυσικά για την Νικολέττα Ράλλη.

Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα έζησαν έναν έντονο έρωτα, με δηλώσεις και εκδηλώσεις αγάπης και από τις δυο πλευρές και με ακόμα περισσότερα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media. Οι δυο τους όμως, πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισαν να χωρίσουν και οι κοινές φωτογραφίες σβήστηκαν από τα προφίλ τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε να ρωτήσει τον καλεσμένο του για τον χωρισμό του αλλά δεν ήξερε πώς να του το διατυπώσει.

«Γελάω αλλά δεν φτιάχνετε όσο και να γελάω! Πιστεύεις ότι τα 27 επεισόδια Beat Buzzer με τη Νικολέττα Ράλλη θα μπορούσες να μην τα ξαναγράψεις; Εννοώ, δηλαδή, αν αργότερα, το Beat Buzzer κάνει άλλον έναν δρόμο, και βρεθεί άλλη μια ωραία κοπέλα, επίσης στο δρόμο σου, και περνάτε πολύ όμορφα, πιστεύεις ότι θα ξανακάνετε 28 επεισόδια; Σχεδόν το μετάνιωσες; Αυτή είναι η ερώτηση μου!» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα! Εννοείται ότι θα την καλέσω αν έχει να πει κάτι τηλεοπτικά.» ξεκαθάρισε από τη δική του μεριά ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ ο παρουσιαστής του ανέφερε πως του έκανε εντύπωση που τον έβλεπε να βγαίνει δημόσια με τη σύντροφο του αφού ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είχε παρουσιάσει ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή καμία σχέση του.

«Η Νικολέττα κέρδιζε ανά επεισόδιο και έβγαινε. Ήταν πραγματικά πολύ καλή.» δικαιολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης για την παρουσία του μοντέλου στα επεισόδια του Beat Buzzer και ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε στα γέλια λέγοντας του: «Άσε μας ρε!»

Ο Γιώργος Μαυρίδης προσπάθησε να αλλάξει κουβέντα: «Ήρθα εδώ και μιλήσαμε για το World Party και τη Νικολέττα.»

«Δεν μιλήσαμε και για το Beat Buzzer;» τον ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Για το Beat Buzzer που ήταν η Νικολέττα!» απάντησε με χιούμορ ο tattoo artist και τότε ήρθε η απάντηση που τον έκανε να μην ξέρει πώς να αντιδράσει! «Φταίω εγώ που έβαλες παντού τη Νικολέττα; Ε;» του είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Για την Παρέα αυθόρμητα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: