Ο μεγάλος προβληματισμός του Ατζούν πριν την πρεμιέρα του Survivor 3

Ο μεγάλος προβληματισμός του Ατζούν πριν την πρεμιέρα του Survivor 3

Μια ανάσα από την έναρξη του ριάλιτι

ΣΚΑΪ και Acun Medya έχουν μπει σε ρυθμούς Survivor καθώς αύριο το βράδυ το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα.

Τόσο ο σταθμός όσο και η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν βασίσει πολλά στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία και φιλοδοξούν να γίνει ξανά το «δυνατό χαρτί» της prime time ζώνης και να σκαρφαλώσει ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης.

Τα νούμερα τηλεθέασης του περσινού κύκλου, είχαν προκαλέσει… πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού και στον Τούρκο παραγωγό. Φέτος αυτό πρέπει να αποφευχθεί γι’ αυτό και η εταιρεία παραγωγής του, εξέτασε διεξοδικά κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού.

Υπάρχει όμως ένα σημείο που έχει προβληματίσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί και αφορά σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε και στον περσινό κύκλο. Αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα των διαρροών. Τα spoiler τα οποία έβγαιναν και ενημέρωναν τους τηλεθεατές, για το σκορ και τους νικητές των αγωνισμάτων με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να χάνεται από νωρίς και να επιλέγουν άλλα προγράμματα να παρακολουθήσουν, στέλνοντας σε πολύ χαμηλή θέση στον πίνακα της τηλεθέασης το Survivor.

Προκειμένου να εξαλειφθεί φέτος το φαινόμενο των διαρροών, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε αποφασίσει να υπάρχει ταυτόχρονη προβολή στις δυο χώρες. Όμως κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να είναι εφικτό καθώς το Survivor, στην Τουρκία θα προβάλλεται στις 20.00 τοπική ώρα. Στην Ελλάδα λόγω της διαφοράς ώρας, θα είναι 19.00, άρα μέχρι να αρχίσει να προβάλλεται εδώ, στην Τουρκία θα είναι ήδη στον «αέρα».

Κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε την διαρροή πληροφοριών από την γειτονική Τουρκία. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προς το παρόν δεν έχει προγραμματίσει να γίνει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα της τούρκικης τηλεόρασης, δηλαδή να μεταφερθεί το Survivor, μια ώρα μετά ώστε να υπάρχει η ταυτόχρονη προβολή που επιθυμεί και αυτός είναι ο μεγάλος του προβληματισμός.