Τι συμβαίνει με τα κομμένα πλάνα του Survivor και ποιος ο ρόλος του Κανάκη

Τι συμβαίνει με τα κομμένα πλάνα του Survivor και ποιος ο ρόλος του Κανάκη

Τι ισχύει με τα highlights του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε την είσοδο του στον ΣΚΑΪ μετά το «διαζύγιο» από τον Ant1. Ο παρουσιαστής έληξε την επί είκοσι χρόνια συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. Η είσοδος του αυτή συνέπεσε με ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού όσον αφορά το Survivor.

Συγκεκριμένα, με το κόψιμο των highlights πριν την έναρξη του Survivor κάθε Δευτέρα με αποτέλεσμα το επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» να προβάλλεται στις 23.45 αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι.

Τις υπόλοιπες μέρες, το Survivor θα τελειώνει στις 00.30 και μόνο τη Δευτέρα θα τελειώνει νωρίτερα καθώς δεν θα έχει στην αρχή του επεισοδίου highlights.

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα δεν ευθύνονται για το κόψιμο της συγκεκριμένης ενότητας του Survivor καθώς τα highlighs του Survivor και πέρσι είχαν προκαλέσει... πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Στον περσινό κύκλο οι τηλεθεατές είχαν δείξει τη δυσαρέσκεια τους για την συγκεκριμένη ενότητα του επεισοδίου με αποτέλεσμα κάποια στιγμή στη μέση της σεζόν να «κοπούν» προκαλώντας αίσθημα ανακούφισης στο κοινό το οποίο σχολίαζε θετικά στα social media την απόφαση αυτή του καναλιού.

Φέτος, στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού, τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και η εταιρεία παραγωγής Acun Medya του Ατζούν Ιλιτζαλί, έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στο πρόγραμμα καθώς είναι η πρώτη φορά που θα δούμε Ελληνοτουρκικό Survivor και φιλοδοξούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Για να αποφασιστεί αν θα προβάλλονται ή όχι τα highlights του Survivor στην έναρξη του επεισοδίου θα πρέπει πρώτα, να δουν την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού με βάση τα νούμερα τηλεθέασης.

Σοφία Πελεκάνου