Οι νικητές και οι χαμένοι στον αγώνα της χθεσινής τηλεθέασης

Οι νικητές και οι χαμένοι στον αγώνα της χθεσινής τηλεθέασης

Ποιο πρόγραμμα επέλεξαν οι τηλεθεατές και σε ποιο γύρισαν την πλάτη;

Καθημερινή η μάχη της τηλεθέασης. Μια μάχη που ξεκινά από νωρίς το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ. Το news.gr σας παρουσιάζει τα νούμερα της χθεσινής τηλεθέασης του δυναμικού κοινού.

Πρωί-Πρωί

Ο ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και την εκπομπή «Σήμερα» τερμάτισε πρώτο αφού το 21% του δυναμικού κοινού επέλεξε εκείνον για την πολύ πρωινή ενημέρωση του. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» με 20,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η εκπομπή Ώρα Ελλάδος 07.00 του Open με 11% ενώ τέταρτο και τελευταίο πρόγραμμα είναι η Πρώτη Είδηση της ΕΡΤ με 9,4%.

Πρωινάδικα

Η Φαίη Σκορδά με την παρέα της τερμάτισε χθες 24/01 πρώτη αφού το 19,8% του δυναμικού κοινού την επέλεξε. Το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha διάλεξε το 16,7% βάζοντας το πρόγραμμα στη δεύτερη θέση. Μικρή ανατροπή στην τρίτη θέση αφού η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως... ευτυχεί πλέον. 14,6% του δυναμικού κοινού είδε Open και «Ευτυχείτε» ενώ τέταρτο και τελευταίο πρόγραμμα είναι η «Φωλιά τν ΚουΚου» στο Star με 10%.

Μεσημεριανή ζώνη

Πολλά και διαφορετικά τα προγράμματα που γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο της μεσημεριανής ζώνης. Ο Ant1 με την Ζέτα Μακρυπούλια και το δικό της «Ρουκ Ζουκ» σημείωσαν 20,5%. Ακριβώς το ίδιο ποσοστό που σημείωσε και το Star με το Shopping Star και την Βίκυ Καγιά δηλαδή.

Οι δυο μεγάλες κυρίες της δημοσιογραφίας, Ζήνα Κουτσελίνη και Τατιάνα Στεφανίδου «κονταροχτυπιούνται» καθημερινά στην μάχη του ρεπορτάζ. Χθες, το «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσε 17,1% στο σύνολο του δυναμικού κοινού ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου 11,6%.

Η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha διατηρεί το ποσοστό της στην πίτα της τηλεθέασης, με 19,8% του δυναμικού κοινού ενώ η Ελένη Τσολάκη και το «Τι λέει;» έφτασε μόλις το 5%.

Το «My Style Rocks 2» φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και μερικές μέρες πριν το μεγάλο τελικό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ συγκέντρωσε το 11,9% του δυναμικού κοινού.

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποδειχθεί... χρυσωρυχείο καθώς με την εκπομπή του «Για την Παρέα» φέρνει σχεδόν πάντα διψήφια νούμερα στο κανάλι. Εχθές η «παρέα» του παρουσιαστή συγκέντρωσε το 18,5% του δυναμικού κοινού ενώ η Κατερίνα Ζαρίφη με την εκπομπή της «Ποιος ρωτάει;» έφτασε το 6,5%.

Απογευματινή ζώνη

Τηλεπαιχνίδια και σήριαλ μπαίνουν στην μάχη το απόγευμα ώστε να δώσουν καλή... πάσα στα δελτία ειδήσεων και στην prime time ζώνη που ακολουθεί.

Νικητής και σε αυτή τη ζώνη ο Ant1 αφού η Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing προσέλκυσε το 22,4% του δυναμικού κοινού, η σειρά «Γυναίκα χωρίς Όνομα» το 17,9% και η «Επιστροφή» το 19,6% κατακλύζοντας τις πρώτες θέσεις.

Ακολουθεί ο Χρήστος Φερεντίνος και το Deal του Alpha με 13,3% ενώ στη συνέχεια τη... σκυτάλη παίρνει το Star. Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της Τύχης» και η σειρά «Elif» ακολουθούν, με τα δυο προγράμματα να έχουν σημειώσει το ίδιο ποσοστό, δηλαδή 12,9%.

Μόλις το 6,1% του δυναμικού κοινού επέλεξε να ενημερωθεί από το δελτίο ειδήσεων του Open χθες Τετάρτη.

Η καθημερινή σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ ενώ ξεκίνησε με όλες τις προοπτικές να φτάσει ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Και εχθές, η σειρά σημείωσε μονοψήφιο νούμερο και συγκεκριμένα 5,8%. Στο

Τελευταίο και... καταϊδρωμένο τερμάτισε το «Top Story» του Open με 5,5%.

Prime time

Οι τηλεθεατές θέλουν τη... μουρμούρα τους! O Alpha τερμάτισε πρώτος στην prime time ζώνη αφού η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έφτασε το 22,2% του δυναμικού κοινού. Το «Έλα στη Θέση μου» του ίδιου σταθμού σημείωσε 21,5% και το «Τατουάζ» 21,1%.

Ακολουθεί ο Ant1 και η σειρά «Πέτα τη φριτέζα» με 14,2 %. Η Μαρία Μπακοδήμου με το παιχνίδι της αγάπης «Power of Love» ακολουθεί με 12,8%. Την ταινία «Batman» στο Star επέλεξε το 12,5% του δυναμικού κοινού ενώ την εκπομπή «Όλα Θέμος» του Ant1 το 8,1%. Τελευταίο στη λίστα έρχεται το Open με τη σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» που σημείωσε μόλις 3,7%.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Χωρίς αντίπαλο χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2Night show» το οποίο σημείωσε 11,5% του δυναμικού κοινού.