Τσαντίστηκε η Φαίη Σκορδά με το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Εμείς που ασχολούμαστε με την τηλεθέαση, είμαστε νούμερα;»

Τσαντίστηκε η Φαίη Σκορδά με το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Εμείς που ασχολούμαστε με την τηλεθέαση, είμαστε νούμερα;»

«Άρα αυτό τι είναι τώρα; Εγώ ασχολούμαι με τα νούμερα πάντως, δεν ξέρω εσείς…», του απάντησε η παρουσιάστρια

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Δύο στις 10» για τα νούμερα τηλεθέασης, άνοιξαν το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Fay’s Time», στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, σχολιασμός που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τσάντισε την Φαίη Σκορδά και αντέδρασε.

«Καλύτερα να είναι περισσότεροι οι άνθρωποι στην τηλεόραση, σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που δεν τους ενδιαφέρουν τα νούμερα, παρά να έχουμε όλα τα νούμερα που ασχολούνται με τα νούμερα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Εμείς που ασχολούμαστε με τα νούμερα, είμαστε νούμερα; Άρα αυτό τι είναι τώρα; Εγώ ασχολούμαι με τα νούμερα πάντως, δεν ξέρω εσείς… Τα νούμερα τηλεθέασης, κυρίως όταν κάνεις πρωταθλητισμό, είναι το νούμερο 1, τι να κάνουμε;».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας προσπάθησε να τα... μπαλώσει: «Εννοώ τους νουμερολάγνους. Όταν λέω νουμερολαγνεία, εννοώ εμμονή. Και εγώ τα κοιτάω κάθε μέρα, δεν θα κάτσω να πεθάνω όμως και να ορίσω τη ζωή μου από αυτό».