«Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό»

«Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό»

Πρώην παίκτρια του GNTM ρίχνει τα... βέλη της στην παραγωγή

Σχολιάστηκε πάρα πολύ, τόσο για τις αναλογίες και το ύψος της, το οποίο φτάνει το 1,80 μ., αλλά και για τις δηλητηριώδεις ατάκες της που συνοδευόντουσαν από σηκωμένο φρύδι.

Η Εύη Ιωαννίδου, κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το Greece's Next Top Model, την οποία ακόμα και τώρα δεν μπορεί να κατανοήσει.

«Εγώ θα σου πω ότι θεωρώ ότι αδικήθηκα που έφυγα. Αδικήθηκα γιατί η φωτογραφία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια. Και από τους τέσσερις κριτές. Του κυρίου Σκουλού το κόψανε το σχόλιο στο μοντάζ, δεν παίχτηκε ποτέ γιατί με είχε αποθεώσει. Και πώς γίνεται να διώξουν μια κοπέλα η οποία έχει τέσσερα θετικά σχόλια, μια πάρα πολύ καλή φωτογραφία, έχει αναδείξει απίστευτα το φόρεμα που φοράει. Πώς με διώχνεις; Ένα μεγάλο ερωτηματικό δίπλα σε αυτό. Θα το μάθω κάποια στιγμή. Γιατί όλα μαθαίνονται. Επειδή δεν θέλω να τα ανακατεύω και να τα σκαλίζω και να λέω «γιατί». Είναι η επιλογή τους, τη δέχομαι, είναι η άποψη των κριτών, αλλά μέσα μου εμένα με έχει πειράξει. Γιατί πιστεύω ότι μου άξιζε μια θέση στον τελικό. Από εκεί και πέρα και η κυρία Καγιά μου είπε να το δω και να το ψάξω με την τηλεόραση και ότι κάνω για μοντέλο και είμαι πάρα πολύ καλή και επαγγελματίας. Όλα αυτά δεν συνάδουν μεταξύ τους για το λόγο που με έδιωξαν. Έχω μάθει να προχωράω και να μη μένω πίσω και να κάνω καινούρια βήματα» είπε μεταξύ άλλων η Εύη Ιωαννίδου ρίχνοντας τα... βέλη της στην παραγωγή.
Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: