Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του MasterChef 3: Σαλμονέλα, δάκρυα, τατουάζ και γεύσεις

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του MasterChef 3: Σαλμονέλα, δάκρυα, τατουάζ και γεύσεις

Απ’ όλα είχε η χθεσινή πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής

Πρεμιέρα έκανε το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του Star, MasterChef 3. Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής είχε από όλα.

Τατουάζ, συγκίνηση, χαμόγελα, πετυχημένα αλλά και αποτυχημένα πιάτα που έκαναν τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν αλλά και… καυτές ατάκες!

Το μαγειρικό «ταξίδι» ξεκίνησε από την όμορφη Θεσσαλονίκη. Οι τρεις κριτές βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα για να βρουν τους συμμετέχοντες που θα διεκδικήσουν την λευκή ποδιά και θα πάρουν το εισιτήριο για την είσοδο τους στο σπίτι του Master Chef.

Με πλάνα από την Θεσσαλονίκη και αρκετές ιστορίες από τους κριτές ξεκίνησε το παιχνίδι και τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η αγχωμένη 22χρονη που είχε αδυναμία στον Πάνο Ιωαννίδη

Με όνειρα και αρκετό άγχος, η 22χρονη βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να μαγειρέψει και να τους εντυπωσιάσει. Ο Πάνος Ιωαννίδης της τόνισε πως είναι το καλύτερο πιάτο από όσα είχε δοκιμάσει. Η νεαρή κοπέλα, ακούγοντας τα λόγια του κριτή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της αφού όπως αποκάλυψε, ο γοητευτικός κριτής είναι ο αγαπημένος της. Η 22χρονη Μαρία, διεκδίκησε μια θέση στο παιχνίδι και το κατάφερε πανηγυρικά. Μπορεί, όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα, ο πατέρας της να πιστεύει πως η θέση των γυναικών είναι στην κουζίνα του σπιτιού, εκείνη όμως αποφάσισε να τον διαψεύσει και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι. Το πρώτο βήμα το έκανε αφού και οι τρεις κριτές ενθουσιάστηκαν με τις μαγειρικές της ικανότητες δίνοντας της το «πράσινο» φως για να την επόμενη φάση.

Η ένταση ανάμεσα στον Σωτήρη Κοντιζά και τον παίκτη

Ο νεαρός Χρήστος ταξίδεψε από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσει την είσοδο του στο παιχνίδι. Με 2 «ναι» και 1 «όχι» κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση όμως η ποδιά θα περνούσε στα χέρια του αμέσως. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον κάλεσε να πάρει την ποδιά από τα χέρια του αλλά δεν θα την άφηνε τόσο εύκολα. Κριτής και παίκτης άρχισαν να τραβάνε, ο ένας από τη μια και ο άλλος από την άλλη χαρίζοντας ένα απολαυστικό στιγμιότυπο στους τηλεθεατές.

Το πιάτο που τρόμαξε την κριτική επιτροπή

Ο παίκτης με αρκετή διάθεση και κέφι έφτιαξε τα πράγματα στον πάγκο και άρχισε να μαγειρεύει με μόνο του σκοπό να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή. Ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού το πιάτο του ήταν ωμό. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το κοτόπουλο που είχε ετοιμάσει ο παίκτης. «Είναι στο βαθμό του επικίνδυνου το ωμό κοτόπουλο», του τόνισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης με το γνωστό του καυστικό χιούμορ του είπε πως: «τη σαλμονέλα την έχεις στο τσεπάκι με αυτό το κοτόπουλο».

Το τατουάζ που κέντρισε το ενδιαφέρον

Ο 41χρονος Αλέξανδρος θέλησε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με τις μαγειρικές το ικανότητες, όμως η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με κάτι άλλο. Ποιο ήταν αυτό; Μα το τατουάζ του διαγωνιζόμενου το οποίο απεικόνιζε μια γυμνή γυναίκα. Ο παίκτης τόνισε πως επέλεξε να το κάνει στο μπράτσο καθώς σε αυτό το σημείο δεν φαίνεται πολύ.

Η φιουρόζα Σπυριδούλα που μπήκε ήδη στη μαύρη λίστα

Η Σπυριδούλα μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος και να αναδειχθεί η πρώτη γυναίκα «MasterChef». Η δήλωση της στην κάμερα του παιχνιδιού πως πρέπει επιτέλους να κερδίσει κάποια γυναίκα, προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων οι οποίοι της φώναζαν πως μπήκε στην μαύρη λίστα.

Η «καυτή» ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά που προκάλεσε αμηχανία στον παίκτη και η συμβουλή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο νεαρός παίκτης με αρκετό άγχος εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, μαγείρεψε το πιάτο του και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι». Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη πήγε να παραλάβει την λευκή ποδιά του από τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος του είπε: «Γύρνα να στη φορέσω». Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ξέσπασαν σε γέλια ενώ ο παίκτης προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν και οι άλλοι δυο κριτές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την ευθυμία τους. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να τον βγάλει από την αμήχανη στιγμή και να τον βάλει στο κλίμα του έδωσε μια συμβουλή. «Όταν κάποιος σου λέει γύρνα να στη φορέσω και δεν κρατάει ποδιά, μην γυρνάς!» του είπε προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων στο πλατό.