Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση

Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση

Τι αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την τηλεοπτική επιστροφή της

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως αποκάλυψε μετά από έναν χρόνο απουσίας από την τηλεόραση θα επιστρέψει την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κουκου» ανέφερε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα, πάντα κοιτάω μπροστά. Τη στιγμή που κάνω κάτι πάει να πει ότι θέλω και το κάνω.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 25 χρόνια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε αυτή τη δουλειά. Ο Μανώλης με έχει παρακινήσει πολλές φορές να κάνω πράγματα που μπορεί και να τα φοβόμουν, αλλά μου λέει προχώρα και εγώ είμαι εδώ, είναι βράχος. Υπάρχει έρωτας και υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε μαζί ακόμα.

Μου έχει λείψει αυτό το ζωντανό καθημερινό, η καλημέρα που έλεγα με τον κόσμο. Αν ήταν ματαιοδοξία θα είχα κάνει και πολλά άλλα πράγματα που μου έχουν προτείνει στην τηλεόραση. Συζητάμε διάφορα πράγματα, ό,τι γίνει για καλό θα γίνει πάντως. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν συνεννοηθούμε, φαντάζομαι ότι θα με δείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο. Δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα. Θα είναι μία δύο φορές την εβδομάδα, θα δούμε.

Από τα πρόσωπα με τα οποία έχω συνεργαστεί, επαφή έχω κρατήσει με την Ελένη Μενεγάκη, με την Άση Μπήλιου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...