Πού, πότε και πώς… Όσα έγιναν γνωστά για το ερωτικό παιχνίδι Game of Love

Πού, πότε και πώς… Όσα έγιναν γνωστά για το ερωτικό παιχνίδι Game of Love

Πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Μαΐου, στον ΑΝΤ1

Εκεί που το My Style Rocks συναντά το Power Of Love εγένετο... Game of Love! Το νέο ερωτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 κάνει πρεμπιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Μαΐου στις 21:00.

Παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός από το My Style Rocks, Χάρης Χριστόπουλος.

Το παιχνίδι θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Στο 1ο επεισόδιο, ο παρουσιαστής μας συστήνει τα τέσσερα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο Game of Love και τα οποία θα αποχωριστούν μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι. Έντονες στιγμές συγκίνησης για τα ζευγάρια κατά τον αποχωρισμό.

Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε και τους singles, που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Οι κοπέλες θα βρεθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους και στη συνέχεια τα αγόρια. Η πρώτη επαφή γίνεται και στόχος των παικτών είναι να γνωριστούν και να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποια είναι τα ζευγάρια και ποιοι οι singles.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, ως γνήσιος οικοδεσπότης καλωσορίζει όλους στο ξενοδοχείο, το «σπίτι» τους για το επόμενο διάστημα.

Και ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια… Μέσα από κλήρωση, θα δουν με ποιον άνδρα θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο…

Στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε επίσης τον Χάρη να αναθέτει την πρώτη αποστολή αποπλάνησης του «Game of Love» σε μία παίκτρια. Η επιτυχία αποστολής είναι να κλέψει ένα ερωτικό φιλί στο στόμα από έναν παίκτη! Σχεδόν αμέσως, ο πάγος σπάει και οι παίκτες μπαίνουν στο «πετσί του ρόλου» και ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού. Στόχος το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο «παιχνίδι σχέσεων», αν και σε κάποιους η ζήλια για τους συντρόφους τους διαγράφεται στα μάτια τους.

Το σκηνικό ειδυλλιακό, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο που θα είναι η βάση των παικτών και όχι μόνο. Θα είναι ορμητήριο για πολλές αποστολές, ραντεβού και αποδράσεις εκτός, σε πανέμορφα μέρη, πάντα με την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...