Κοιτάζοντας γλυκά προς τα “πίσω”, κάθε Σαββατοκύριακο

Κοιτάμε “πίσω”, όχι με την έννοια του παρελθόντος, αλλά με εκείνη την υπέροχη, και αισιόδοξη του old school.

Μιας “τάσης” που μπορεί να στραπατσαρίστηκε στην προσπάθειά της να υιοθετηθεί από δεκάδες επιχειρήσεις της Αθήνας αλλά που τελικά όσοι ήξεραν, αγαπούσαν και εμπνέονταν από αυτήν μας σύστησαν και συνεχίζουν να μας συστήνουν σε αξιόλογες και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις.
Τα νέα, αυτή τη φορά –ή μάλλον και αυτή τη φορά-, έρχονται από το Κέντρο και ένα από τα άρρηκτα μαζί του συνδεδεμένα μαγαζιά.
Το Baba Au Rum της Κλειτίου, πολλάκις βραβευμένο ως το καλύτερο bar της Αθήνας, την καλύτερη κάβα της πόλης, και άλλα πολλά… κολακευτικά, από τις 3 Μαρτίου προσθέτει μια ακόμα πιο γλυκιά νότα εμπειριών στο άρτιο concept που έτσι κι αλλιώς το χαρακτηρίζει.
Πλέον τα Σαββατοκύριακά μας εδώ, θα έχουμε στο νου μας, τι άλλο; Το "Σαββατοκύριακο"!
Τι σημαίνει αυτό;
Πως το Baba Au Rum αγαπάει το old school σε κάθε του μορφή και ειδικότερα τα γλυκίσματά του. Έτσι, αποφάσισε να τα εντάξει στην weekend agenda του, και να προσφέρει στους επισκέπτες του γλυκά ολόφρεσκα με έναν αέρα απ’ τα παλιά, δημιουργημένα από την Pasta Flora, που (…θες να το πεις τέχνη; Θες να το πεις έξυπνες ιδέες; Θες να το πεις γλυκιά δημιουργικότητα;…) έχει ήδη το δικό της κοινό στις old school ζαχαρένιες δημιουργίες.
Από τις 3 Μαρτίου λοιπόν και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 14:00 το μεσημέρι ως και τις 19:00 το απόγευμα, θα ερχόμαστε εδώ και για σοκολατένια και φρουτένια κέικ. Για τούρτες και lollipop cakes και όλα αυτά με την απαραίτητη συνοδεία από αρωματικό, οργανικό τσάι, με ροφήματα της εκλεκτής γαλλικής σοκολάτας Valrhona, για δροσερή rose lemonade, ή γιατί όχι και για φυσικά ζυμωμένη Cherry Cola; 
Όσο για τα cocktails, δεν τα ξέχασα. Φυσικά και θα υπάρχουν και μάλιστα σε αφθονία. 
Δεν είναι λόγος να ανυπομονείς;
(Κλειτίου 6, Σύνταγμα)