Ο αφράτος παράδεισος του Paul και στη Γλυφάδα

 Παρουσίαση Εστιατορίου 

Μπορεί η ιστορία της Boulangerie Paul να μετρά αιώνες πίσω, στο 1889, ωστόσο το brand έγινε ευρέως γνωστό στην Ελλάδα, πριν από περίπου 3 χρόνια, με το πρώτο του κατάστημα στην Πανεπιστημίου.

Paul για τους περισσότερους σημαίνει νόστιμες στάσεις για φρεσκοψημένο ψωμί, για γλυκά και ολόφρεσκες τάρτες, για cakes, επιδόρπια, σαλάτες, sandwich μα κυρίως για αυτή τη μοναδική μυρωδιά φρεσκοψημένης ζύμης που ακόμη κάνει το μικρό, ελληνικό corner του Paul κατάμεστο.

Πλέον, και για την ακρίβεια από το Μάρτιο η boulangerie – patisserie Paul, ετοιμάζεται να εγκαινιάσει και το δεύτερο κατάστημά της, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα, και μάλιστα σε σχεδόν τριπλάσιο χώρο που θα επιτρέπει και μεγαλύτερη πρόσβαση για καθήμενους.

Θα βρίσκεται σε κομβικό σημείο, και στόχος του δεν είναι άλλος από το να γεμίσουν τα σπίτια με περισσότερα από 30 είδη γαλλικού ψωμιού και άλλα τόσα σε sandwich, με αυθεντικά, γαλλικά κρουασάν, brioche αλλά και παραδοσιακές πίτες που βρίσκουμε μόνο στα 2 πλέον υποκαταστήματα της Ελλάδας.

Φυσικά, τα ξακουστά του macaron θα κυριαρχούν και πάλι ενώ όσο για τις περαιτέρω λεπτομέρειες… μάλλον θα περιμένουμε να ακολουθήσουμε τη μυρωδιά.

(Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα, τηλ. 210 3632352)

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια