Και για cocktails στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Παρουσίαση bar

Ή αλλιώς... πώς μια μεταγραφή bartender αρκεί για να κάνει ένα bar, σημείο αναφοράς

Υπάρχει κάτι πιο φρόνιμο από το να επιλέγεις ένα bar... για τα ποτά του; Σίγουρα όχι και ως πρότινος ίσως να ήταν αυτό το μοναδικό στοιχείο που έλειπε από το νέο Osterman στην ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα Πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο.

(O Γιάννης Κοροβέσης, νέος bartender του Osterman)

Η άφιξή του πριν από ελάχιστο καιρό ήχησε δυνατά στα αυτιά όσων αγαπούν το ιστορικό κέντρο.

Το παλιό υφασματάδικο του Συμεωνίδη, μετατράπηκε σε ένα όμορφο bar – restaurant για όλες τις ώρες, με εμποτισμένα έντονα στοιχεία αυθεντικού vintage τα οποία μάλιστα έρχονται σε απόλυτη αρμονία με το “παλιακό” ενσταντανέ του ίδιου του χώρου.

Εδώ θα ερχόσουν για καφέ και για κρασί. Θα έπινες το ποτό σου ακούγοντας jazz ή θα πέρναγες τις ηλιόλουστες Κυριακές σου, παρέα με ελαφριά αλλά πάντα νόστιμα πιάτα.

Στο Osterman θα έρχεται πλέον όμως και για cocktails. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον bartender ο οποίος μοιάζει λες και θέλει μόνιμα να ταρακουνά την bar σκηνή της πόλης.

Ο Γιάννης Κοροβέσης βρισκόταν ως πέρυσι πίσω από τη μπάρα του Nouvelle Vague στο Κολωνάκι, καθιερώνοντάς το ως cocktail bar και βάζοντάς το στο χάρτη της διασκέδασης. Ενδεικτικό της δύναμης του συγκεκριμένου bartender μάλιστα, είναι πως λίγο μετά από την αποχώρησή του από τον χώρο, το Nouvelle μετονομάστηκε σε Rayme με όχι και τόσο φανατικό πλέον κοινό. Συνέχεια, είχε το Spiti στο Χαλάνδρι, που μάλιστα ψηφίστηκε ως “το καλύτερο νέο bar για το 2012” στο Athens Bar Show, και στο οποίο τον βρίσκαμε ως πρόσφατα, προσφέροντάς μας δυνατά cocktails από εκείνα που θέλεις και πάντα ξαναθέλεις.

Επόμενη στάση, το Osterman το οποίο πλέον ήρθε να στεγάσει το ταλέντο και τη μόνιμη ανησυχία, τη δημιουργικότητα και τη βαθιά του γνώση, το πάθος για τα ποτά, τα αποστάγματα και τις μίξεις που πάντα θέλει και όντως μοιράζεται με το κοινό που έχει μπροστά του.

Το Osterman πλέον επιλέγουμε και για cocktails. Και αυτό από μόνο του αρκεί για να επιβεβαιώσει το πώς μια μεταγραφή αρκεί για να μετατρέψει μια επιχείρηση σε σημείο αναφοράς.

Cheers!

>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Bars