Το κουνελάκι και πάλι στην αγκαλιά του μίστερ Playboy

Η νύφη που το είχε σκάσει από την αγκαλιά του πολυεκατομμυριούχου, Χιου Χέφνερ, την παραμονή του γάμου τους το 2011, επέστρεψε και πάλι. Όπως δήλωσε μάλιστα, είναι έτοιμοι να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με τον εκδότη του Playboy, κάτι το οποίο ανέφερε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

“Σήμερα είναι η μέρα που θα γίνω η κυρία Χιου Χέφνερ”, δήλωσε η 26χρονη Κρίσταλ Χάρις, τη Δευτέρα - μετά το γάμο - αλλάζοντας το όνομά της σε Κρίσταλ Χέφνερ, στο προφίλ της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Νιώθω πολύ τυχερή, ευλογημένη και χαρούμενη”, πρόσθεσε.

Ο Χέφνερ και το...κουνελάκι του είχαν ενωθεί και πάλι το 2011 και ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, η νεαρή playmate, έστριψε δια του αρραβώνος, πέντε μόλις μέρες πριν το γάμο τους, αφήνοντας με τη χαρά τους 300 καλεσμένους.

Το μοντέλο, το οποίο απέκτησε πρόσφατα πτυχίο ψυχολογίας, ήταν εξώφυλο και κορίτσι του μήνα στο Playboy του Δεκεμβρίου του 2009.

Ο Χέφνερ, ιδρυτής του Playboy, έχει παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Αυτός και η δεύτερη σύζυγός του Κίμπερλι Κόνραντ χώρισαν το 2010 μετά από μια μακρά διαμάχη. Ο πρώτος γάμος του με Μίλντρεντ Ουίλιαμς κατέληξε σε διαζύγιο το 1959. Έχει δύο παιδιά από κάθε γάμο.