“Τι να κάνει κι ο Πετρέους; Άντρας είναι…”

“Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε ξένη χώρα, ήταν μόνος και έρχεται μια εξαιρετικά ευπαρουσίαστη κυρία και του την πέφτει. Ελάτε τώρα... τι να κάνει; Άνδρας είναι;”. Με αυτή τη δήλωση... μπουρλότο, ο γνωστός υπερσυντηρητικός τηλε- ευαγγελιστής, Pat Robertson, τάχθηκε στο πλευρό του παραιτηθέντος επικεφαλής της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους.

Σύμφωνα με τον Robertson, η Πόλα Μπρόντγουελ, η πέτρα του σκανδάλου, είναι που φέρει την αποκλειστική ευθύνη καθώς ο Πετρέους “άντρας είναι...”.

“Είναι πανέμορφη. Τρέχει μαραθώνιο. Τρέχει σε αγώνες τριάθλου. Τρέχει δίπλα του γράφοντας τη βιογραφία του. Νομίζω ότι η σωστή λέξη είναι οικειότητα” συνεχίζει ο τηλε- ευαγγελιστής.

Ο 82χρονος Robertson ήταν πρωτοστάτης της προεκλογικής εκστρατείας του Μιτ Ρόμνεϊ στην πολιτεία της Βιρτζίνια. Στο παρελθόν έχει αφήσει αρκετές φορές άφωνους τους τηλεθεατές με τις θέσεις του, όπως π.χ. ότι το πορνό “είναι ανδρική υπόθεση” ή η συμβουλή που έδωσε σε έναν άνδρα που νιώθει καταπιεσμένος και αγχωμένος να “γίνει Μουσουλμάνος για να μπορεί να γυρνά στο σπίτι, να δέρνει τη γυναίκα του και να εκτονώνεται”...