Ακροβάτης κατέγραψε το θάνατό του μετά από πτώση από τον 62ο όροφο

Ακροβάτης κατέγραψε το θάνατό του μετά από πτώση από τον 62ο όροφο

Ο 26χρονος είχε χιλιάδες φαν στα social media

Γνωστός Κινέζος ακροβάτης είχε φρικτό τέλος κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός από τα άκρως τολμηρά ακροβατικά του.

Ο Wu Yongning είχε συγκεντρώσει χιλιάδες οπαδούς στο κοινωνικό δίκτυο Weibo για τα μικρά του βίντεο που του έδειχναν να σκαρφαλώνει ψηλά κτίρια χωρίς τη χρήση εξοπλισμού ασφαλείας. Αρκετοί από τους διαδικτυακούς του φίλους είχαν αρχίσει να εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς είχε σταματήσει να ενημερώνει τη σελίδα του από τον Νοέμβριο. Πλέον μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο άτυχος νέος σκοτώθηκε μετά από πτώση από ένα 62ώροφο κτίριο στην πόλη Changsha.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι συμμετείχε σε μια πρόκληση για να κερδίσει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Ο 26χρονος πέθανε στις 8 Νοεμβρίου, αλλά ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε μόνο από τη φίλη του μέσω ενός ποστ στα κινεζικά social media ένα μήνα αργότερα.

«Σχεδίασε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του (την επόμενη μέρα μετά την πρόκληση)», δήλωσε συγγενείς του στην South China Morning Post.

«Χρειαζόταν τα χρήματα για το γάμο και για ιατρική περίθαλψη για την άρρωστη μητέρα του». Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο (τελευταία φωτογραφία).